Ζεστή υποδοχή και μήνυμα νίκης από Κερά, Κράσι, Γωνιές, Αβδού και Ποταμιές

Newsroom
Newsroom

«Η αγκαλιά της τοπικής κοινωνίας μας συγκινεί και μας δίνει δύναμη για να υλοποιήσουμε το κοινό όραμα που έχουμε για τον τόπο μας» δήλωσε ο Γ. Σέγκος

«Αντλούμε δύναμη από την κοινωνία. Μαζί θα αλλάξουμε τον τόπο μας». Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Σέγκος στο πλαίσιο των περιοδειών του σε Κερά, Κράσι, Γωνιές, Αβδού και Ποταμιές.

Η υποδοχή και το καλωσόρισμα των κατοίκων, σε κάθε στάση του Γιάννη Σέγκου και υποψηφίων της παράταξης “Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου” ήταν θερμή ενώ κατά τη διάρκεια των επαφών με την τοπική κοινωνία έγινε εκτενής συζήτηση για τη δυναμική της ενδοχώρας και την ανάγκη ισόρροπης ανάπτυξης. 

Σέγκος περιοδεία

«Με αφετηρία τη σπουδαία ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Κεράς, του Κρασίου, των Γωνιών, του Αβδού και των Ποταμιών, αλλά και με όραμα τις παρεμβάσεις που σηματοδοτούν μία νέα εποχή για αυτές τις περιοχές, συζητάμε με την κοινωνία για να αξιοποιήσουμε πλήρως και να ενισχύσουμε περαιτέρω την αναπτυξιακή τους δυναμική», σημείωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου”. 

Σέγκος περιοδεία

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετούς κατοίκους, να ακούσουν τις προτάσεις και τις επισημάνσεις τους αλλά και να τους ενημερώσουν για παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε Κερά, Κράσι, Γωνιές, Αβδού και Ποταμιές.

Σέγκος περιοδεία

«Οι σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίσαμε με την τοπική κοινωνία διατηρούνται αναλλοίωτες. Αυτή την εμπιστοσύνη μας ανταποδίδουν και για αυτό είμαστε περήφανοι. Είναι καθήκον μας να διατηρήσουμε ζωντανά τα κύτταρα στην ενδοχώρα του τόπου μας», σημείωσε ο Γιάννης Σέγκος. 

Σέγκος περιοδεία

Σέγκος περιοδεία

Σέγκος περιοδεία

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ