Ελένη Μενεγάκη: Η δημόσια συγγνώμη και το μεγάλο ευχαριστώ της

Ελένη Μενεγάκη: Η δημόσια συγγνώμη και το μεγάλο ευχαριστώ της

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να αποχαιρετήσει η παρουσιάστρια τους τηλεθεατές

Η Ελένη Μενεγάκη σε λίγες μέρες ρίχνει «αυλαία» στην εκπομπή της «Ελένη» στον Alpha και βρίσκεται μια «ανάσα» από το pause που θα πατήσει στην τηλεοπτική της πορεία.

Η παρουσιάστρια, το μεσημέρι της Παρασκευής θέλησε να πει δυο λόγια στους τηλεθεατές για την 30χρονη καριέρα και να ζητήσει συγγνώμη αλλά να πει και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες της.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο γιατί πραγματικά είμαι τόσο απρόβλεπτη παρουσιάστρια, δεν έχω καμία σχέση με κανέναν άλλον άνθρωπο οργανωμένο συντονισμένο να πηγαίνει στο πρόγραμμά του ακριβώς. Εγώ με αυτό δεν είχα ποτέ σχέση, οπότε 1000 μπράβο σε όσους συνεργάστηκαν μαζί μου και κατάφεραν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους, γιατί άλλο περίμεναν και άλλο ερχόταν. Όλα τα παιδιά που έχουν δουλέψει μαζί μου είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή έχουν «φιληθεί». Είμαι μια ανεξάρτητη, μοναδική, διαφορετική κατάσταση. Πολλές φορές καταλάβαινα την ταραχή τους, αλλά στην πορεία νομίζω ότι όλοι σας το διασκεδάσατε. Τουλάχιστον, μαζί μου δεν πλήξατε ποτέ» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Είναι σαν να έχω γεννηθεί στην τηλεόραση. Για κάποιο λόγο νομίζω ότι τα έχω όλα στο μυαλό μου, ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου. Είναι λάθος, αλλά έτσι έχω μάθει να είμαι. Οπότε συγγνώμη αλλά και ευχαριστώ, εγώ το καταευχαριστήθηκα. Ευχαριστώ και τους πρώτους πρώτους που με πήραν από το χέρι και με έβαλαν μέσα στα τηλεοπτικά πλατό, οι οποίοι ήταν και αυτοί που μου έδωσαν την ευκαιρία και το δικαίωμα στο «Μπες Ελένη μου, μη σκέφτεσαι πολύ. Ξεκίνησε, μην πεις ποτέ κάτι που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση κάποιον», το οποίο το κράτησα φυλαχτό μέχρι σήμερα, «αλλά άφησε τον χαρακτήρα σου ελεύθερο, μπες μέσα και κάνε ό,τι νομίζεις».Έτσι μου είπαν στην αρχή, πέρασαν 30 χρόνια, εξακολουθώ να κάνω ό,τι νομίζω».

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ