Χάρης Ρώμας: Χώρισε μετά από 10 χρόνια γιατί διαφωνούσαν για το εμβόλιο

Χάρης Ρώμας: Χώρισε μετά από 10 χρόνια γιατί διαφωνούσαν για το εμβόλιο

Τον λόγο για τον οποίο χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας

Για το χωρισμό του ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας. Όπως είπε στο MEGA, προσπαθεί να δει θετικά την νέα κατάσταση της ζωής του και να προχωρήσει στη ζωή του.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο ήρθε το τέλος της σχέσης του ήταν ο... εμβολιασμός, καθώς υπήρξε διαφορά απόψεων.

«Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα κι είχαμε διαφορά απόψεων. Για τα εμβόλια να το πούμε… Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής… Έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα φάρμακα κατά καιρούς παρενέργειες», τόνισε ο Χάρης Ρώμας.

Ανέφερε μάλιστα ότι μπορεί και να ήταν έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. «Πιστεύω ότι, αν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας γιατί έχει πάρει και τόση διάσταση. Όταν ανοίγει ένα τέτοιο παράθυρο, βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα σου, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Ήμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια κι από εμένα υπάρχει πάντα αγάπη, πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει κι ήταν η σωστή στιγμή. Προσπαθώ να το δω θετικά και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου», πρόσθεσε.

«Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ