Χοιρινή τηγανιά με γλυκό κρασί και τσιπς πατάτας

Συνταγή: 800 γρ. χοιρινό λαιμό (χωρις το κόκκαλο), 6 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κόκκινη πιπεριά, 1 πράσινη πιπεριά, 1 1/2 φλ. γλυκό κρασί, 1/2 κ.γ. μπούκοβο, 4 κ.σ. μουστάρδα, 1 κ.σ. ρίγανη, ξύσμα από 1 λεμόνι, 100 γρ. φέτα, 1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο, 1 κ.σ. γιαούρτι, αλάτι-πιπέρι.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ