Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν μου άρεσε η σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη - Πήγαινα σπίτι και έκλαιγα»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν μου άρεσε η σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη - Πήγαινα σπίτι και έκλαιγα»

Τι είπε για τον τίτλο «Μενεγάκη της Κρήτης»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η παρουσιάστρια του «Love It» Ιωάννα Μαλέσκου στην Ελένη Τσολάκη και το «Open Weekend» μιλώντας χαρακτηριστικά για την προσωπική της ζωή, την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε ότι έχει βιώσει αμφισβήτηση στη δουλειά της και κυρίως από γυναίκες.


Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε λέγοντας: «Έχω μια ηρεμία στην εκπομπή μου που προκύπτει από τους συνεργάτες μου, η εκπομπή πάει σε μια ράγα και προχωράει. Όταν δεν συμφωνώ με ένα θέμα στην εκπομπή, δεν θα καταλάβεις ποτέ στον αέρα ότι δεν συμφωνώ ή ότι με επηρέασε. Στην αρχή δεν με απασχολούσαν τα νούμερα, κάποια στιγμή έφτασαν να με επηρεάζουν και να με στεναχωρούν. Τα νούμερα πλέον τα έχω αφήσει στην άκρη, δεν τα αφήνω να με επηρεάσουν. Έχανα την ισορροπία μου όταν άρχισα να βλέπω μονοψήφια νούμερα και σταμάτησα να ασχολούμαι»!

 

Για τον τίτλο «Μενεγάκη της Κρήτης» η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Όταν σου πιστώνουν τίτλους μπορεί να καλό και κολακευτικό, μπορεί να γίνει και βαρίδι όμως. Υπάρχει κόσμος που στο χρεώνει: "ποια νομίζει ότι είναι αυτή, ήρθε από το χωριό της να πάρει τη θέση της Μενεγάκη, χα χα...". Δεν έχω στοιχεία που να θυμίζουν την Ελένη Μενεγάκη.


Η διαρκής σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη με έφτασε σε ένα σημείο που πήγαινα σπίτι μου, ένιωθα τεράστια θλίψη κι έκλαιγα γιατί ήταν κάτι που δεν επεδίωκα να με ακολουθεί αυτή η ετικέτα. Όταν γράφουν τα δημοσιεύματα για μένα που είναι άδικα τα αφήνω να με επηρεάζουν μέχρι έναν βαθμό. Πλέον απαντάω σε δημοσιεύματα που με αδικούν».

Μαλέσκου: «Έχω μια πολύ έντονη επιθυμία να κάνω οικογένεια»
Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια: «Δεν ίσχυαν τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στους συνεργάτες μου και ίσα ίσα χαίρομαι για όσους έχουν προχωρήσει. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου, θέλω ηρεμία, μια αγκαλιά και θαλπωρή. Έχω μια πολύ έντονη επιθυμία να κάνω οικογένεια. Θα ήθελα ο άνθρωπος που θα έχω στο πλευρό μου να με θαυμάζει και να με σέβεται. Δεν μαλώνω, ωστόσο, φροντίζω να δείχνω τι αισθάνομαι με άλλους τρόπους. Έχω βιώσει αμφισβήτηση στη δουλειά μου, κυρίως από γυναίκες», πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή: ethnos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ