Κοκκινιστά κεφτεδάκια με ρύζι και κολοκυθάκια από την Ε. Παρακεντάκη

Υλικά: Για τον κιμά: 1 κιλό κιμά ανάμεικτο, 2 μεγάλα κρεμμύδια περασμένα στον τρίφτη, 1 αυγό, 1 σφηνάκι ξύδι, 1/2 φλ. ελαιόλαδο, αλάτι-πιπέρι, 1 κ.γ. ρίγανη ξερή, 1 κ.σ. δυόσμο ξερό, 1 φλ φρυγανιά τριμμένη, αλεύρι για το ρολάρισμα Για τη σάλτσα: 3 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 ντοματάκι κονκασέ, 1 κ.σ. πελτέ, 1 κρεμμύδι στον τρίφτη, 1 δαφνόφυλλο, αλάτι-πιπέρι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ