Μέγκι Ντρίο: Τα παιδιά των ριάλιτι πουλάνε και αξίζουν το σεβασμό

Μέγκι Ντρίο: Τα παιδιά των ριάλιτι πουλάνε και αξίζουν το σεβασμό

Η πρώην παίκτρια του GNTM ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με την Κατερίνα Καινούργιου

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως οι σχέσεις ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μέγκι Ντρίο δεν είναι και οι καλύτερες οπότε η αποχώρηση της τελευταίας από το πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη.

Η πρώην παίκτρια του GNTM ανακοίνωσε τόσο την αποχώρησή της από την εκπομπή του Open όσο και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Πέρασε όμως η τηλεοπτική σεζόν, τελείωσε με επιτυχία θα έλεγα τουλάχιστον για εμένα. Κρατάω τα καλύτερα από εκεί. Ήταν μια πρωτότυπη εμπειρία θα έλεγα γιατί ήταν κάτι πάρα πολύ καινούργιο για εμένα. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην αρχή, αλλά πιστεύω έδωσα 1000 τα εκατό του εαυτού μου. Θέλω να ανακοινώσω επίσημα ότι με το Open έχω κλείσει το συμβόλαιό μου, έχουμε τελειώσει με επιτυχία. Δεν έχει γίνει κάτι, τελείωσε το συμβόλαιο μέχρι εκεί. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ανανέωση γιατί δεν έχει ανανεώσει το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, έχει ανανεώσει μόνο η ίδια. Δεν ξέρω αν θα αποφασίσω να είμαι πάλι εκεί. Όσο υποτιμητικό και αν θεωρούν κάποιες τηλεοπτικές περσόνες το παιδί από το reality, είναι κάτι που πουλάει και αυτοί αξίζουν το σεβασμό τους», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ