Ναταλία Γερμανού: «Δεν βγάζει νόημα η σχέση Αλέξη Παππά με Alessia»

Τα καυστικά σχόλια της παρουσιάστριας για την σχέση του παίκτη του Survivor με την Alessia

«Δεν φταις εσύ η φαντασία μου τα φταίει» ήταν το τραγούδι που πρότεινε η Ναταλία Γερμανού για να επενδυθεί μουσικά η κουβέντα γύρω από την σχέση του Αλέξη Παππά με την Alessia από το Μόντε Κάρλο.

Αφού πρόβαλε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η σύντροφος του Αλέξη Παππά στο «Πρωινό» η Ναταλία Γερμανου σχολιάσε με καυστικό τρόπο την σχέση τους.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται», που όπως είναι γνωστό γνωρίζεται προσωπικά με τον πρώην παίκτη του Survivor, είπε χαρακτηριστικά πως η σχέση «δεν της βγάζει νόημα».

«Γνωρίζοντας πολύ περισσότερο τον Αλέξη Παππά από σας, δε μου βγάζει νόημα αυτή η σχέση. Είχε έπαθλο επικοινωνίας η Alessia. Το γεγονός ότι την έβαλε στο έπαθλο επικοινωνίας, γιατί… Και ποια να βάλει να μου πεις… Είναι ρομαντικό να έχεις συναντήσει κάποιον δύο λεπτά και να έχεις πει ότι θα παντρευτούμε 25η Μαρτίου… Άγιο είχαμε και ήταν μέσα στο παιχνίδι. Τώρα βέβαια βγήκε… Καλύτερα να το κάνουν 28η Οκτωβρίου, εγώ προλαβαίνω και να ραφτώ και όλα αυτά… » ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού.

Υπενθυμίζουμε ότι Αλέξης Παππάς διατηρεί σχέση με την Alessia που κατοικεί μόνιμα στο Μόντε Κάρλο. Σύμφωνα με δηλώσεις της τελευταίας η δυο τους έχουν συναντηθεί από κοντά μόνο για δύο λεπτά αλλά διατηρούν σχέση από απόσταση.

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ