Νέα καταγγελία για τον Κώστα Σπυρόπουλο από την Έμυ Στυλιανίδου

Νέα καταγγελία για τον Κώστα Σπυρόπουλο από την Έμυ Στυλιανίδου

Τί είπε η ηθοποιός

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες των ηθοποιών με τη λίστα αυτών που μιλούν για ανάρμοστη συμπεριφορά από τον Κώστα Σπυρόπουλο συνεχώς να μεγαλώνει. Μία ακόμα μαρτυρία ήρθε να προστεθεί σε αυτές της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά που έκαναν την αρχή. Η ηθοποιός Έμυ Στυλιανίδου άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και μοιράστηκε τις σκοτεινές στιγμές που έζησε πριν από χρόνια.

“Καλώ και άλλες κοπέλες να βγουν και να καταγγείλουν το γεγονός όχι για μία προβολή πεντάλεπτη ούτε για να κάνουμε ένα τηλεοπτικό δικαστήριο, απλά για να καταθέσουμε την ιστορία μας και να πούμε την αλήθεια μας”, εξηγεί η Έμυ Στυλιανίδου πριν περιγράψει την ιστορία της.

“Πριν από κάποια χρόνια μου είπαν να κάνω μία οντισιόν σε ένα θέατρο στο Μεταξουργείο. Πήγα ευπρεπώς ενδεδυμένη γιατί μπορεί να ακουστούν πολλές γνώμες. Όταν πήγα στο θέατρο με υποδέχτηκε ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Κλείδωσε πίσω μου την πόρτα, αυτό με θορύβησε λίγο αλλά θεώρησα πως το έκανε για να μην ενοχλήσει κανείς στην οντισιόν”.

“Πήγα, κάναμε μία συζήτηση, κάτι δεν μου άρεσε στη συζήτηση, μία διαχυτικότητα. Στη συνέχεια μου έδωσε να διαβάσω ένα κείμενο και από εκεί και μετά άρχισε μία συμπεριφορά πολύ οικεία. Και άρχισε να κάνει κάποιες άσεμνες κινήσεις στον εαυτό του εγώ στη θέα όλων αυτών έφυγα από τη σκηνή και πήγα στην αίθουσα. Από τον πανικό μου άρχισα να γελάω πολύ έντονα. Μετά από όλα αυτά άνοιξε την πόρτα κι εγώ έφυγα τρέχοντας”.

Κλείνοντας, η ηθοποιός εξηγεί ότι όλες οι γυναίκες μιλάνε τώρα γιατί απλά τώρα δόθηκε ο χώρος καθώς αν το έκαναν παλαιότερα ίσως και να ήταν μόνες τους.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ