Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέκτησε τον λογαριασμό του στο Instagram: «Πολύ σκληρός για να χακαριστεί, Τουρκαλάδες»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέκτησε τον λογαριασμό του στο Instagram: «Πολύ σκληρός για να χακαριστεί, Τουρκαλάδες»

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μεσολάβησε και ο παρουσιαστής ανέκτησε το προφίλ του στο Instagram - Η πρώτη του ανάρτηση

Πριν από λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε κάνει γνωστό πως είχε πέσει θύμα ενός Τούρκου χάκερ.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δεν είχε καθόλου πρόσβαση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και για τον λόγο αυτό, είχε απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μέχρι να αποκτήσει ξανά πρόσβαση, ο Τούρκος χάκερ είχε κρατήσει ενεργό τον λογαριασμό του, όμως είχε αλλάξει το username, που χρησιμοποιούσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε «boss.cuynet».

Τελικά, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να "κατατροπώσει" τον χάκερ και ο παρουσιαστής ανέκτησε τον έλεγχο του λογαριασμού του.

Πριν λίγη ώρα μάλιστα, έκανε και την πρώτη του ανάρτηση. Με μία σκηνή από την ταινία «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», έστειλε το μήνυμά του. Στην λεζάντα έγραψε:  «Πολύ σκληρός για να χακαριστεί, Τουρκαλάδες. Ελάτε να τα πάρετε (καλά, αν δεν ήταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος @cyberalert.gr ακόμη θα έκλαιγα κάτω απ’το ντους σε εμβρυακή στάση). Επέστρεψα, λοιπόν, αδέλφια. Πάμε να ανεβάσουμε τους φόλοουερτς σε Πεντακόσιες Εκατόν Τριάντα Πέντε Χιλιάδες».

Δείτε την ανάρτησή του:


 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ