Οι Ρωσίδες t.A.T.u επανενώνονται μετά από 11 χρόνια

Με ξεχωριστά βίντεο στο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube ανακοίνωσαν ότι επιστρέφουν στη μουσική σκηνή

Το πολύ επιτυχημένο μουσικό ντουέτο, οι Ρωσίδες t.A.T.u., μετά από 11 χρόνια “χωρισμού”, ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην μουσική σκηνή!

Πιο συγκεκριμένα, η Lena Katina και η Julia Volkova, ανακοίνωσαν σε ξεχωριστά βίντεο στο επίσημο κανάλι των t.A.T.u. στο YouTube, ότι το συγκρότημα ενώθηκε ξανά και πως ετοιμάζει νέα τραγούδια για το 2022!

Οι t.A.T.u. εκπροσώπησαν την Ρωσία στη Eurovision το 2003 με το τραγούδι “Ne ver’, ne boisia“, όπου κατέλαβαν την τρίτη θέση, μετά από μία ψηφοφορία – θρίλερ! Την χρονιά εκείνη, πρώτη τερμάτισε η Τουρκία, με την Sertab Erener και το “Everyway that I Can”, και δεύτερο το Βέλγιο, με τους Urban Trad και το “Sanomi”. Τις τρεις πρώτες χώρες χώρισαν μόνο 4 βαθμοί.

Η ιστορία τους στην Eurovision δεν τελειώνει όμως εδώ. Το 2009 εμφανίστηκαν ως μέρος του interval act του Α’ ημιτελικού, όπου και τραγούδησαν το κορυφαίο hit τους, “Not Gonna Get Us“. Τους συνόδευε η Ρωσική Στρατιωτική Χορωδία Alexandrov Ensemble. Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός του 2009 διοργανώθηκε στην Μόσχα.

 

Πηγή: ogaegreece.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ