Το ρατσιστικό σχόλιο του Κάρολου για τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν

Το ρατσιστικό σχόλιο του Κάρολου για τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν

Είχε αναρωτηθεί τι χρώμα θα έχουν τα εγγόνια του

Σαν βόμβα είχε πέσει στο παλάτι η αποκάλυψη της Μέγκαν Μαρκλ ότι υπήρξε άτομο απο τη βασιλική οικογένεια που είχε κάνει ένα απαράδεκτο ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα της επιδερμίδας του Άρτσι, λίγους μήνες πριν γεννηθεί.

"Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου παράλληλα γίνονταν συζητήσεις, οπως ότι δεν θα του δοθεί ασφάλεια, δεν θα του δοθεί τίτλος, αλλά και ανησυχίες για το πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί", είχε πει η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξή της στην Όπρα.

Το ζευγάρι επέλεξε να μην κατονομάσει τον άνθρωπο που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο, ωστόσο πολλοι ανέφεραν ότι η πριγκίπισσα Άννα, ήταν αυτή που έκανε τα σχόλια.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό ρατσιστικό σχόλιο από το παλάτι για τη Μέγκαν, όπως ισχυρίζεται ο Christopher Andersen ο οποίος έγραψε το βιβλίο "Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan” το οποίο έχει καλά κρυμμένες πληροφορίες από το Παλάτι, το πρωινό της 27ης Νοεμβρίου 2017.

Το απαράδεκτο σχόλιο του πρίγκιπα Κάρολου

Εκείνη την ημέρα, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος έπαιρνε το πρωινό του με την δούκισσα της Κορνουάλης της ψιθύρισε: "Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους".

Η Καμίλα έκπληκτη με την ερώτηση του συζύγου της, απάντησε: "Φυσικά, θα είναι πανέμορφα, είμαι σίγουρη".

Τότε ο πρίγκιπας της Ουαλίας χαμήλωσε τη φωνή του και συνέχισε: "Εννοώ, ποιο νομίζεις πως θα είναι το χρώμα της επιδερμίδας τους;".

Εκπρόσωπος του πρίγκιπα Καρόλου, σχολίασε τον ισχυρισμό στην New York Post τονίζοντας ότι με την παρακάτω δήλωση:

"Οι ισχυρισμοί του συγγραφέα είναι προϊόν φαντασίας και δεν αξίζουν περαιτέρω σχολιασμού".

Πηγή: thetoc.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ