Σιροπιαστό ραβανί

Υλικά για το ραβανί: 6 αυγά, 320 γρ. ζάχαρη, 400 γρ. γιαούρτι, 150 γρ. βούτυρο ή ηλιέλαιο, 1 κ.γ. εσάνς, βανίλιας ή 2 βανίλιες, 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 300 γρ. σιμιγδάλι ψιλό, 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ, ξύσμα από μισό λεμόνι Για το σιρόπι: 1 λίτρο νερό, 700 γρ. ζάχαρη, 2 φλούδες λεμονιού

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ