Σκορδά για Φόνσου: «έχει καταλάβει γιατί δικάζονται»

Οι «άρρωστοι» και οι «αδυναμίες» τους, αλλά και η βούληση της να επισκεφθεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στην φυλακή

Η ηθοποιός και πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ Άννα Φόνσου, δήλωσε πως έχει πάρει μια απόσταση σχετικά με το θέμα Λιγνάδη και Φιλιππίδη και πώς περιμένει τα δικαστήρια, ενώ τονίζει ότι το ότι έκαναν κατάχρηση εξουσίας για να «κάνουν αυτά που κάνουν είναι αδιανόητο για μένα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια δήλωσε πώς ο Πέτρος και ο Λιγνάδης είναι άρρωστοι, «ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου, είναι άρρωστος, είναι τρομερό, θα ήθελα να πάω στη φυλακή να τους δω γιατί πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα το έχουν μετανιώσει και δεν χρειάζεται αν τους κρεμάσουμε, αν καταδικαστούν για πολλά χρονιά θα στεναχωρηθούμε αλλά θα λέμε έτσι θα έπρεπε να γίνει» είπε.

Μετά τις δηλώσεις της αυτές η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη και είπε φανερά εκνευρισμένη στον αέρα ότι «μάλλον η κ. Φόνσου δεν έχει καταλάβει γιατί δικάζεται ο Λιγνάδης, υπάρχει μέσα η λέξη παιδί, δεν μπορώ να καταλάβω, πιστευτώ πως δεν έχει καταλάβει γιατί δικάζεται» κατέληξε η Φαίη.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι στο πάνελ τόνισαν σε σχέση με αυτό που είπε η κ. Άννα Φόνσου για τις μετάνοιες, ότι δεν έχει υπάρξει κάτι τέτοιο από κανέναν και δεν προκύπτει από πουθενά αυτό για τους δύο ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Δείτε το βίντεο:

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ