Συνταγή για σοκολατάκια με μέλι και ελαιόλαδο και μηλοτηγανίτες από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει σοκολατάκια με μέλι και ελαιόλαδο και μηλοτηγανίτες. Υλικά για τα σοκολατάκια: 420 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη, 240 ml κρέμα γάλακτος, 80 γρ. μέλι, 40 ml ελαιόλαδο και κακάο ή κορν φλάουρ για την επικάλυψη. Υλικά για τις μηλοτηγανίτες: 3 κόκκινα μήλα, 250 γρ. αλεύρι, 100 ml νερό, 50 ml κονιάκ, 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 1 πρέζα αλάτι. Μέλι και κανέλα για το γαρνίρισμα.

Ακολουθήστε το Cretalive στοGoogle News και στοFacebook

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ