Τζόνι Ντεπ – Η νέα του ταινία «Μιναμάτα»

Τζόνι Ντεπ – Η νέα του ταινία «Μιναμάτα»

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με την ταινία «Μιναμάτα», η οποία πραγματεύεται μία από τις σοβαρότερες περιβαλλοντικές καταστροφές που έχουν σημειωθεί στην Ιαπωνία.

Ο Τζόνι Ντεπ μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τον κεντρικό ρόλο που ενσαρκώνει στην καινούρια του ταινία «Μιναμάτα» η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και συγκεκριμένα σε μια από τις σοβαρότερες περιβαλλοντικές καταστροφές που έχουν γίνει ποτέ στην Ιαπωνία.

«Αυτή η ταινία είναι για ένα μικρό ψαροχώρι στην Ιαπωνία. Μια μέρα, ένα κομμάτι γης αγοράστηκε από μία συγκεκριμένη εταιρεία που ‘ξεφορτώθηκε’ τα τοξικά της απόβλητα σε κοντινή περιοχή και ξαφνικά αυτό το ψαροχώρι άλλαξε για πάντα… Όταν εμπλέκεσαι σε κάτι τέτοιο έχεις τεράστια κοινωνική ευθύνη απέναντι στους κατοίκους και τους αληθινούς πρωταγωνιστές», λέει ο δημοφιλής σταρ.

«Η μουσική είναι η πηγή που γεννά ορισμένα συναισθήματα. Η μουσική είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για την ψυχή ενός ανθρώπου. Τραγούδησα ένα κομμάτι του Μπομπ Ντίλαν όσο υποδυόμουν τον Γιουτζίν Σμιθ. Ήταν ένα τραγούδι που τραγουδούσα στα παιδιά μου, και όσο το τραγουδούσα συνειδητοποίησα ότι ο Γιουτζίν Σμιθ ήταν σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση», συμπληρώνει ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood.

 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ