Γιορτή Αγνόπιτας στα Ρουσσοχώρια - Μια βραδιά γεμάτη παράδοση, μουσική και συγκίνηση

"Βούλιαξαν" τα Ρουσσοχώρια στη Γιορτή Αγνόπιτας με τον μοναδικό Γρηγόρη Σαμόλη!

Σε μια όμορφη βραδιά γεμάτη κρητική μουσική, παράδοση και ζωντάνια, τα Ρουσσοχώρια κατακλύστηκαν από κόσμο και κέφι με αφορμή τη Γιορτή Αγνόπιτας, η οποία εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο και αυθεντικό γλέντι. 

Με τις μυρωδιές της παραδοσιακής κουζίνας, τους ήχους της κρητικής μουσικής και το χαμόγελο των ανθρώπων, η γιορτή αυτή δεν ήταν απλώς μια εκδήλωση, αλλά μια όμορφη εμπειρία που ένωσε μικρούς και μεγάλους σε ένα πραγματικό κρητικό αντάμωμα.

Image

 

Ο μοναδικός Γρηγόρης Σαμόλης με το συγκρότημά του απογείωσε το κέφι και κράτησε την πίστα γεμάτη μέχρι τις πρωινές  ώρες χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη βραδιά.

 

Image

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρουσσοχωρίων «Η Αγία Φωτεινή» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν με μεράκι, χρόνο και αγάπη στην επιτυχημένη διεξαγωγή της Γιορτής, καθώς και προς όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. 

Με ιδιαίτερη χαρά ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, συνεχίζοντας την προσπάθεια διατήρησης και ανάδειξης της τοπικής παράδοσης και φιλοξενίας.

 

Image

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση