Καλοκαιρινός καιρός στην Κρήτη την Τετάρτη - Ριπές ανέμου έως 116 χλμ./ώρα καταγράφηκαν στο νησί

Η πρόγνωση του καιρού για την Κρήτη την Τετάρτη 8 Ιουλίου

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στην Κρήτη την Τετάρτη 8 Ιουλίου, με τον ήλιο να κυριαρχεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και χωρίς αξιόλογες μεταβολές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5 έως 6 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά τμήματα του νησιού θα ενισχύονται τοπικά έως και τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας έως τους 32 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Η πρόγνωση του καιρού από το ΜΕΤΕΟ

Glomex Video

 

 

 

Ριπές ανέμου έως 116 χλμ./ώρα καταγράφηκαν την Τρίτη 7/7 στο νησί

 

Ισχυρές ριπές ανέμου καταγράφηκαν την Τρίτη 7 Ιουλίου στην Κρήτη, με το νησί να καταλαμβάνει αρκετές από τις πρώτες θέσεις της λίστας με τις μεγαλύτερες καταγραφές πανελλαδικά, σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo.gr. 

Η υψηλότερη ριπή σημειώθηκε στα Σχινοκάψαλα Λασιθίου, όπου ο άνεμος έφτασε τα 116 χλμ./ώρα. Υψηλές τιμές καταγράφηκαν επίσης στο Ρέθυμνο σε Μαριού και Μέλαμπες καθώς και σε μια ακόμη μία περιοχή, στο Λασίθι και ειδικότερα στην Πλάκα. 

Image
άνεμοι

 

Αναλυτικά οι μεγαλύτερες ριπές ανέμου της ημέρας: 

Σχινοκάψαλα Λασιθίου: 116 χλμ./ώρα 

Μαριού Ρεθύμνου: 84 χλμ./ώρα 

Ανάφη: 81 χλμ./ώρα

Μέλαμπες Ρεθύμνου: 76 χλμ./ώρα 

Τήνος (Πόρτο): 74 χλμ./ώρα 

Αμοργός (Χώρα): 74 χλμ./ώρα 

Πλάκα Λασιθίου: 72 χλμ./ώρα 

Μικρή Βίγλα Νάξου: 69 χλμ./ώρα 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση