Ρέθυμνο: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το κόψιμο της γλώσσας 69χρονου κτηνοτρόφου- Έξι οι εμπλεκόμενοι, ανάμεσά τους δικαστική υπάλληλος

Συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες με εντάλματα - Ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους είναι ήδη έγκλειστος

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, εξιχνιάσθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η υπόθεση της αποτρόπαιης υπόθεσης που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, τον Σεπτέμβριο του 2024, όταν 69χρονος κτηνοτρόφος δέχθηκε άγρια επίθεση στο ποιμνιοστάσιό του, στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου, με τον δράστη να του κόβει τη γλώσσα.

Οι Αρχές φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει συνολικά έξι πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, όλοι Κρητικοί, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι μία εκ των γυναικών είναι δικαστική υπάλληλος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη δικαστική υπάλληλο αποδίδεται ότι, εκμεταλλευόμενη την υπηρεσιακή της ιδιότητα, παρείχε πληροφορίες οι οποίες φέρεται να παρεμπόδιζαν την εξέλιξη των ερευνών και να διευκόλυναν τους εμπλεκόμενους.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι τέσσερις άνδρες, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν σε βάρος τους.  
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο ένας από αυτούς τους βασικούς κατηγορούμενους είναι ήδη έγκλειστος, για την επίθεση με καυστικό υγρό που είχε σημειωθεί αργότερα με θύμα τον γιο του 69χρονου κτηνοτρόφου. 
Η δεύτερη γυναίκα, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και δεν έχει συλληφθεί, είναι η σύζυγος του έγκλειστου.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο  

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση