Παρέδωσε το λάδι, πλήρωσε και τον ΦΠΑ, αλλά τα χρήματά του... αγνοούνται
Οι καταγγελίες παραγωγού και τα ερωτήματα
Σοβαρές καταγγελίες έφτασαν στο Cretalive, από ελαιοπαραγωγό, ο οποίος υποστηρίζει ότι παραμένει απλήρωτος για το ελαιόλαδο που παρέδωσε σε ιδιωτικό ελαιουργείο, στα δυτικά του Ηρακλείου, παρά το γεγονός ότι έχουν εκδοθεί τα σχετικά τιμολόγια και έχει καταβληθεί από πλευράς του ο ΦΠΑ που αναλογεί.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην καταγγελία, τα χρήματα που του οφείλονται ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ, ενώ εκφράζει την εκτίμηση ότι υπάρχουν και άλλοι παραγωγοί που βρίσκονται στην ίδια θέση.
Όπως καταγγέλλει, κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη του ελαιουργείου, προκειμένου να διεκδικήσει τα χρωστούμενα, όχι μόνο δεν απέδωσε, αλλά συνοδεύτηκε από ειρωνικές απαντήσεις και, σε ορισμένες περιπτώσεις, από απειλητική συμπεριφορά. Παράλληλα, πληροφορίες που έχουν περιέλθει σε γνώση του Cretalive αναφέρουν ότι το ελαιουργείο φέρεται να λειτουργεί πλέον μέσω διαφορετικής εταιρείας, γεγονός που, εφόσον επιβεβαιωθεί, δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα ως προς την τύχη των υφιστάμενων οφειλών.
Αν ισχύουν οι ισχυρισμοί του συγκεκριμένου παραγωγού και ακόμα περισσότερο αν δεν είναι ο μοναδικός που αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα, μήπως θα έπρεπε να πάρει θέση ο Σύνδεσμος Ελαιουργών του νομού;
- Η παραλία της Αμμουδάρας έγινε σκηνικό μιας ξεχωριστής πρότασης γάμου - Φωτογραφίες
- Ο Μπόρις Τζόνσον επέστρεψε στην Εύβοια για τις καλοκαιρινές του διακοπές
- Ο ηλιακός κάδος συμπίεσης και τα παράπονα πολιτών



