Ηράκλειο: Πολύωρη διακοπή ρεύματος, "παρέλυσαν" επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης!
Αγανακτισμένοι επαγγελματίες στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης
Χωρίς ρεύμα για δεύτερη ημέρα βρίσκονται καταστήματα στην οδό Αρχοντοπούλου, στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης, στην «καρδιά» του Ηρακλείου, με επαγγελματίες της περιοχής να καταγγέλλουν ότι η πολύωρη διακοπή έχει ουσιαστικά παραλύσει τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Cretalive, το πρόβλημα ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου και συνεχίζεται και την Κυριακή, με καφετέριες και άλλα καταστήματα της περιοχής να αδυνατούν να λειτουργήσουν κανονικά. Όπως υποστηρίζουν οι επαγγελματίες, στο σημείο μετέβη συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατή η πλήρης αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.
Κατά τις ίδιες καταγγελίες, υπήρξε μόνο μερική αποκατάσταση, η οποία όμως επανεμφανίστηκε ως βλάβη σήμερα, ενώ δεν είχε εντοπιστεί με σαφήνεια η αιτία του προβλήματος. Το αποτέλεσμα είναι επιχειρήσεις σε ένα από τα πλέον κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία του Ηρακλείου να παραμένουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα αντιμέτωπες με σοβαρά προβλήματα λειτουργίας.
Οι επαγγελματίες επισημαίνουν ότι η διακοπή έχει ήδη σημαντικές οικονομικές συνέπειες, καθώς χάθηκε ουσιαστικά ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο δουλειάς, ενώ πίσω από τις επιχειρήσεις βρίσκονται δεκάδες εργαζόμενοι και οικογένειες που εξαρτώνται από τη λειτουργία τους.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
- Κακοκαιρία - Ζημιές: Στην Κρήτη αύριο Δήμας, Τουρνάς, Κατσαφάδος και Ανδριανός
- Ιεράπετρα: “Είχα Αγίους μαζί μου” - Συγκλονίζει ο οδηγός που είδε τεράστιο βράχο να πέφτει στο αμάξι του! (Βίντεο)
- Θλίψη για τον 32χρονο Κώστα που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο




