Το Agapi Beach Resort και επίσημα στην εταιρεία Φώτη Ν. Σμπώκου

Ολοκληρώθηκε η πώλησης της εταιρίας ΜΑΚΡΙΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Α.Ε., ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου , από την Phāea Resorts (Golf Residences Α.Ε.) προς την εταιρία ΕΝΦΑΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ A.E.

Ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της πώλησης της εταιρίας ΜΑΚΡΙΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Α.Ε., ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Agapi Beach Resort, από την Phāea Resorts (Golf Residences Α.Ε.) προς την εταιρία ΕΝΦΑΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ A.E. συμφερόντων Φώτη Ν. Σμπώκου. 

Το ξενοδοχείο Agapi Beach, 4 αστέρων, 321 δωματίων, βρίσκεται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και λειτουργεί ως premium all – inclusive resort. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 1976 από το Γιάννη Β. Σμπώκο, Μηχανολόγο Ηλεκτρολόγο, και η έναρξη λειτουργίας του πραγματοποιήθηκε το 1978. Η πορεία του ξενοδοχείου υπήρξε σταθερά  επιτυχημένη, διατηρώντας πάντα υψηλά ποσοστά επαναλαμβανομένων πελατών. Το Agapi Beach συνολικής έκτασης 43 στρεμμάτων, διαθέτει κεντρικό κτήριο, bungalows και σουίτες, 3 πισίνες, παραλία, 4 εστιατόρια και 3 bar, conference rooms, αθλητικές εγκαταστάσεις, καταστήματα, kids club και spa.

Διατηρώντας πάντοτε υψηλά standards στην παροχή υπηρεσιών και στις υποδομές του και με ιδιαίτερη έμφαση στις αρχές της βιωσιμότητας, έχει διακριθεί με σημαντικά βραβεία και πιστοποιήσεις, όπως το πρώτο TUI CARE Foundation - Sustainability Global Hotel Award το 2020, το Green Key 2021, Travel Life 2021 και το TUI Top Quality 2022. Επίσης, συμμετείχε ως ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία στο πιλοτικό πρόγραμμα “Crete: First steps towards a Sustainable Food Destination” από το Futouris και το TUI Care Foundation, τα έτη 2016-2019. Τα Phāea Resorts θα προσφέρουν υπηρεσίες sales, marketing και revenue management στην εταιρία. 

Εκ μέρους των PHĀEA RESORTS οι Συνδιευθύνουσες σύμβουλοι κυρίες Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου δήλωσαν: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση και σεβασμό προς την ιστορία του ξενοδοχείου Agapi Beach, που αποτελεί το επαγγελματικό ξεκίνημα του πατέρα μας, προχωρούμε σήμερα στην πώλησή του προς τον κ. Φώτη Ν. Σμπώκο. Η στενή σχέση και ενασχόληση του με τη συγκεκριμένη μονάδα μας γεμίζει σιγουριά για το μέλλον του ξενοδοχείου, που θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μας. Τα Phāea Resorts, εκκινούν ένα σημαντικό νέο επενδυτικό κύκλο που θα δημιουργήσει νέες επιλογές για τους επισκέπτες μας, αναβαθμίζοντας παράλληλα περαιτέρω και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία μας. Παράλληλα, θα παράσχουμε κάθε αναγκαία υποστήριξη προς τη νέα ιδιοκτησία του Agapi Beach, διασφαλίζοντας μια ομαλή μετάβαση, αντάξια της ιστορίας του.» 
 
Εκ μέρους της αγοράστριας, ΕΝΦΑΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Φώτης Σμπώκος δήλωσε: «H επένδυση μας στο Agapi Beach Resort συντάσσεται απόλυτα με την επιθυμία μου να προσφέρω ενεργά στον ποιοτικό τουρισμό. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, ώστε αυτό το διαχρονικά επιτυχημένο ξενοδοχείο να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία του και να γνωρίσει πολλές και σημαντικές ακόμη επιτυχίες στο μέλλον.» 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ