Ενθουσιασμός για το DCD στο street food festival των Χανίων

Ελίνα Φαρσάρη
Ελίνα Φαρσάρη

Το καλύτερο τηγανητό κοτόπουλο κέρδισε τις καρδιές των επισκεπτών

Πλήρως δικαίωσε τη φήμη του το Daily Chicken Diner, ως το καλύτερο τηγανητό κοτόπουλο της Κρήτης, συμμετέχοντας στο πρόσφατο και πολύ επιτυχημένο street food festival που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά.

Οι τραγανές απολαυστικές λιχουδιές που είχε ετοιμάσει η ομάδα του DCD έγιναν ανάρπαστες από τους χιλιάδες επισκέπτες του festival, ντόπιους αλλά και τουρίστες, οι οποίοι συνωθούνταν για να δοκιμάσουν το γνήσιο american style φαγητό του Daily Chicken Diner που εδώ και ένα χρόνο έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των Ηρακλειωτών.

DCD street food festival

Η παρουσία του DCD στη διοργάνωση που έχει γίνει η μεγάλη γευστική γιορτή της Κρήτης κρίθηκε ως εξαιρετική και για τον λόγο αυτό η παρουσία του στα επόμενα street food festival του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Μέχρι τότε, οι φίλοι του καλύτερου τηγανητού κοτόπουλου θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους τραγανά μενού με τις χορταστικές μερίδες και τις ποιοτικές πρώτες ύλες στα καταστήματα DCD, στην Ούλωφ Πάλμε 73 και στη λεωφόρο Ικάρου 32 στο Ηράκλειο.

Διαβάστε επίσης:

Ο αγαπημένος μας "κουβάς" ήρθε στο κέντρο της πόλης!

Κάτι νέο ήρθε στο Ηράκλειο: Το DCD είναι ο προορισμός σας!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ