Όμιλος S Resorts: «Ημέρες καριέρας» για τη στελέχωση πέντε ξενοδοχείων

Newsroom
Newsroom

Στις 24 και 25 Νοεμβρίου το ραντεβού με το επαγγελματικό σας μέλλον

Μια μοναδική ευκαιρία απασχόλησης και επαγγελματικής ανέλιξης στον τομέα του τουρισμού προσφέρει ο Όμιλος S Resorts – Sapounakis Group για τους επαγγελματίες του κλάδου και όχι μόνο. 

Έχοντας ως σκοπό τη στελέχωση των πέντε πολυτελών του resorts, «Arina Beach», «Lyttos Beach», «Lyttos Mare», «Star Beach Village» και «Ikaros Beach», ο Όμιλος S Resorts διοργανώνει το διήμερο 24 και 25 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο «Ημέρες Καριέρας», μια εκδήλωση που απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο να δραστηριοποιηθεί στον τομέα του τουρισμού και της παροχής υπηρεσιών. 

Οι «Ημέρας Καριέρας» του Ομίλου S Resorts θα λειτουργούν από τις 9:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Astoria Capsis, στο κέντρο του Ηρακλείου. Τα στελέχη του Ομίλου θα υποδεχθούν τους μελλοντικούς συνεργάτες τους στη διάρκεια αυτής της πρώτης επαφής προκειμένου να τους ενημερώσουν για το προφίλ και τους στόχους του S Resorts – Sapounakis Group, να ξεναγηθούν νοερά στα πολυτελή resorts και να αντλήσουν όποια πληροφορία χρειάζονται. 

Σκοπός της διοργάνωσης δεν είναι μόνο η στελέχωση με προσωπικό των ξενοδοχειακών μονάδων του Ομίλου αλλά και η προσφορά της δυνατότητας σε μέλη της τοπικής κοινωνίας να προβούν σε ένα σημαντικό βήμα για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και το «χτίσιμο» μιας καριέρας αξιώσεων. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να δηλώσουν συμμετοχή στις «Ημέρες Καριέρας» του Ομίλου συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα των S Resorts.

Βρείτε την πλατφόρμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.sresorts.gr/en/careers  ή αποστείλετε τα βιογραφικά σας στο hr@sresorts.gr. 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ