Στην Κρήτη η eXp Realty - Roadshows σε Χανιά και Ηράκλειο

Newsroom
Newsroom

Η εκδήλωση απευθύνεται στους επαγγελματίες μεσίτες της χώρας

Μετά το επιτυχημένο roadshow στην Αθήνα, η eXp Realty®, η αμερικανική εταιρεία real estate, που ειδικεύεται στη μεσιτεία κατοικιών, «σαλπάρει» για Κρήτη με τη διενέργεια δύο νέων roadshows.

To πρώτο, τη Δευτέρα 31 Μαΐου (08:30 - 10:30) στα Χανιά στο ξενοδοχείο «Samaria» στην Πλατεία 1866 και το δεύτερο στο Ηράκλειο την Πέμπτη 2 Ιουνίου (08:30 - 10:30) στο ξενοδοχείο «Olive Green».

Η εκδήλωση απευθύνεται στους επαγγελματίες μεσίτες της χώρας και η θεματολογία της επικεντρώνεται στα σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το νέο θεσμικό πλαίσιο.

Κατά τις εργασίες της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις για:

  • Για το πώς η eXp Realty ενισχύει τους μεσίτες με εκπαιδευτικά μαθήματα, στρατηγικές συνεργασίας και επιβραβεύσεις μετοχών
  • Τα υψηλά ανταγωνιστικά πακέτα που προσφέρει η eXp Realty
  • Το μοναδικό μοντέλο της eXp Realty που βασίζεται αποκλειστικά στο cloud
Η εκδήλωση θα κλείσει με ανοιχτή συζήτηση πάνω σε επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της μεσιτείας στην Ελλάδα.

Η ελληνική εταιρεία της eXp Realty διευθύνεται από τον Νίκο Μανoμενίδη, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε οικιστικά και εμπορικά ακίνητα.
«Η eXp Realty συνεχίζει δυναμικά την επέκτασή της στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας μια πιο βιώσιμη και κερδοφόρα πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του real estate. Στόχος μας είναι να πάρουμε μερίδιο από τους καλύτερους. Επιδιώκουμε να ενταχθούν σε εμάς το 100% των καλύτερων μεσιτών στην εγχώρια αγορά», ανέφερε ο κ. Μανομενίδης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ