"Απογοητευμένος από τους αγρότες μας"

"Απογοητευμένος από τους αγρότες μας"

Ποιο είναι τελικά το αποτέλεσμα; Ένα "θα"

Αγαπητό Cretalive,

Τί έδειξαν  οι εκπρόσωποι των αγροτών της Κρήτης και όλη η Κρήτη;  Όλα για ένα "θα". Τόσα άτομα άφησαν τα σπίτια τους και ξεκίνησαν για ένα αγώνα στην Αθήνα μήπως και δικαιωθούν και τελικά τι; Ποιο είναι τελικά το αποτέλεσμα; Ένα θα.

Πως το δέχονται οι ίδιοι οι εκπρόσωποι μας να τους ακολουθούν τόσα άτομα και να τους ανακοινώσουν ένα θα. Δεν δέχομαι να έχω αφήσει πίσω το σπίτι μου και την οικογενια μου και να γυρίζω πίσω απογοητευμένος. Να λένε ότι θα κάνουνε και ότι θα δείξουν και ότι θα συρουνε τα λουριά και τελικά να καταλήγουν στο υπουργείο πίνοντας ρακες τρώγοντας καλιτσουνια και παίζοντας λύρα. 

Αυτή ήταν η πίεση που ασκήθηκε στον Υπουργό. Φαΐ πιοτό τραγούδι....και οι υπόλοιποι από κάτω να περιμένουν περικυκλωμένοι από τα ΜΑΤ. Μήπως τελικά φταίμε εμείς όλοι οι ίδιοι. Αισθάνομαι πλήρως απογοητευμένος από όλους μας και για όλα. Που είναι οι απαντήσεις για τα αιτήματα μας; Νομίζω ότι πριν να ξανά σκεφτούμε την επόμενη κινητοποιηση θα πρέπει να σκεφτούμε πρώτα μερικά άλλα πράγματα και  να ανασυνταχτουμε μεταξύ μας.

 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Σάββας Σμπώκος  

savvas

 

 

 

Δείτε επίσης:

Επιτροπή τεχνοκρατών για τις κομμένες επιδοτήσεις - Τί είπε ο Κεδίκογλου στους αγροτοκτηνοτρόφους

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ