Έντονες αντιδράσεις για τη νέα "εικόνα" στην Κνωσού

Έντονες αντιδράσεις για τη νέα "εικόνα" στην Κνωσού

"Υπογράψαμε για την άρνησή μας να αποκλειστούμε και ζητήσαμε τη δημιουργία κυκλικών κόμβων"

Αγαπητό Cretalive, 

Μετά την επικίνδυνη απόφαση του κυρίου αντιδημάρχου τεχνικών έργων, των λοιπών εμπλεκομένων και παρά τις έντονες αντιρρήσεις των κατοίκων υλοποιήθηκε αυτό το «έκτρωμα» στη Λεωφόρο Κνωσού, στο Ηράκλειο. Νύχτα επέλεξαν αυτοί οι άνθρωποι να μας αποκλείσουν όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που οι ίδιοι ανήρτησαν.

Σε αυτή την περιοχή ζουν εκατοντάδες οικογένειες με παιδιά, στεγάζονται νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο, Λύκεια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Νυχτερινό) και υπάρχουν τρία πάρκα που παίζουν παιδιά και από άλλες περιοχές. 

Η πρόσβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αυτή τη στιγμή, με βάση τις υποδείξεις τους, μπορεί να πραγματοποιηθεί  διανύοντας έναν τεράστιο κύκλο και περνώντας από στενούς δρόμους που με το ζόρι χωράνε δύο αυτοκίνητα, πόσο μάλλον ασθενοφόρο. 

Αναρωτιόμαστε λοιπόν... έχει τύχει ποτέ στους κυρίους υπευθύνους η μεταφορά με αυτοκίνητο κάποιου ανθρώπου (συγγενικού προσώπου ή μη) εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από υπόδειξη του ΕΚΑΒ ώστε να μη χαθεί ούτε δευτερόλεπτο και να περιμένουν τα φορεία για να παραλάβουν; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ; ή μήπως στέκονται στα like και τα "μπράβο" ανθρώπων που περνούν μόνο απ' έξω;  

Υπογράψαμε για την άρνησή μας να αποκλειστούμε και ζητήσαμε τη δημιουργία κυκλικών κόμβων όπως αυτοί ΗΔΗ υπάρχουν σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Κνωσού από το ύψος του Κωτσόβολου έως και το Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Αντ' αυτού απέκλεισαν την περιοχή ΝΥΧΤΑ με το «έτσι θέλω». Γιατί; Επειδή πρόκειται για εργατικές κατοικίες; Μην ξεχνάνε αυτοί οι κύριοι ότι οι εργατικές και οι κάθε εργατικές κατοικίες τους ψηφίζουν ή δεν τους ψηφίζουν.

Ευχαριστούμε.

Ι.Ψ.
Δείτε επίσης:

Νέα πραγματικότητα για τη λεωφόρο Κνωσσού

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ