"Έτσι θα ζούμε πλέον όσοι μένουμε στην περιοχή;"

"Έτσι θα ζούμε πλέον όσοι μένουμε στην περιοχή;"
Newsroom
Newsroom

Ξεχειλίζει η αγανάκτηση των κατοίκων του Αι Γιάννη Χωστού

Αγαπητό Cretalive,

καλησπέρα σας, Επικοινωνώ μαζί σας σχετικά με το κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στον Αι Γιάννη τον Χωστό. Σήμερα τσιμέντωσαν τον κόμβο, η κίνηση ήταν τουλάχιστον 100 μέτρα και πηγαίναμε με τόσο αργούς ρυθμούς που κάναμε σχεδόν 40 λεπτά!

Κατανοώ πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι από κάπου πρέπει να κινηθούν ΑΛΛΑ εμείς που μένουμε σε αυτές τις περιοχές, αν για μια σοβαρή ανάγκη πρέπει να κινηθούμε προς το κέντρο, πάει καήκαμε. Δεν είναι μόνο το σουπερ μάρκετ, η δουλειά, το σχολείο, το περίπτερο. Είναι η άμεση ανάγκη!!

Η περιοχή έχει εκεί γύρω 2 ειδικά σχολεία, δεν θέλω καν να σκεφτώ αν χρειαστεί να περάσει ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό, που είναι σύνηθες στη περιοχή. Επίσης, εμείς που σπαταλάμε τόση βενζίνη την ώρα που το λίτρο είναι πάνω από 2,15€ τι μπορούμε να κάνουμε; Έτσι δηλαδή θα είναι η ζωή μας πλέον; Αυτό είναι ντροπή και εξευτελισμός!

Ο ίδιος ο δήμος και η περιφέρεια μας κάνει κακούς δημότες! Μας κάνει να μισήσουμε τη πόλη μας, να σταματήσουμε να νοιαζόμαστε για αυτή και να μιλάμε άσχημα για αυτή!!

Σας ευχαριστώ.

Σ.Β.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ