Για το προγράμμα "Το Παιδί, η Πόλη και τα Μνημεία"

Για το προγράμμα "Το Παιδί, η Πόλη και τα Μνημεία"

Αγαπητό Cretalive,

ΤΟ ΠΑΙΔΙ , Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ..ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που τέθηκε υπο την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας.στον Δήμο της Αθήνας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ..ένα τόσο μικροκαμωμένο άτομο μέ ανάστημα γιγαντα αφού ουδείς ετόλμησε να φέρει αντίρρηση για την ανάδειξή της στο υψιστο αξίωμα αυτο της Αης Πρόεδρου της Ελλην. Δημοκρατίας. προς τιμήν και των μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι το πρόσωπο το οποίο στους τόσο δύσκολους καιρούς που ζούμε εν μεσω πανδημίας και του φόβου της πτώχειας και του θανάτου μπορει να μας κάνει να υψώσουμε το ανάστημα και να πιστέψουμε ξανά οτι ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ακολουθώντας τίμια μονοπάτια που προάγουν τις γνώσεις σου , το ήθος σου και την ανθρωπιά σου πιστεύοντας και υπηρετώντας το δικαιο και εφαρμόζοντας τους νόμους που ο λαός μέσω της βουλής ψήφισε.

Διαβάζοντας το μικρό αφιέρωμα για το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα σκέφτηκα μήπως θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε και εμεις εδώ στον Δήμο Ηρακλείου . Εχουμε τόσα μνημεία , εχουμε τόσα παιδιά και η πόλη μας είναι τόσο ασχημη και συνάμα γοητευτική που θα μπορούσε ευκολα να προσελκύσει τους μικρούς μας πολίτες της μεγάλης αυτής πόλης του Ηρακλείου να θαυμάσουν και να θελήσουν να προστατέψουν τα μνημεία της αντι να τα βεβηλώνουν...Μήπως να τεθεί υπο την Αιγίδα της Περιφέρειας;

Κύρε Μπαριτάκη, Κυρία Μηλάκη τι λέτε; Μπορούμε να βοηθήσουμε και εμεις .Ο Περιφερειάρχης μας , ο Δήμαρχός μας , οι Αντιδήμαρχοι δεν θα έχουν αντίρρηση..τι λέτε; Πάμε ένα βήμα μπροστά εν μέσω κορωνοϊου ;

Χρυσή Αντωνοπούλου

Σακελλαροπούλου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ