Χειμωνιάζει και σε Γούρνες και Κοκκίνη!

Newsroom
Newsroom

Αγωνιούν οι κάτοικοι μην τύχει και βρέξει ... πολύ!

Αγαπητό Cretalive, 

Είμαστε πολύ περήφανοι που οι δύο τοπικοί άρχοντες του Δήμου μας, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σέγκος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Αναστασάκη εκπροσώπησαν  το Δήμο Χερσονήσου στη διεθνή έκθεση «IFTM-TOP RESA 2022» στο Παρίσι.

Με δυναμική παρουσία, στοχευμένο στρατηγικό σχεδιασμό προσέλκυσης ποιοτικού τουρισμού για ένα προορισμό - πρότυπο 12 μήνες το χρόνο (όπως δηλώνει, ο Δήμαρχος του Δήμου που αποτελεί τη ναυαρχίδα του Ελληνικού τουρισμού,  με μετριοφροσύνη).

Αναφέρει επίσης ότι ο Δήμος Χερσονήσου αποτελεί ασφαλή και ελκυστικό προορισμό για αξέχαστες διακοπές όλο το χρόνο.

Πράγματι είναι πανέμορφος ο τόπος μας και ενδείκνυται για αξέχαστες διακοπές!

Έπρεπε όμως να θυμηθεί  ο Δήμαρχος μας ότι τα όρια του Δήμου Χερσονήσου είναι από τον Καρτερό και περιλαμβάνει το Κοκκίνη Χάνι, τις Γούρνες και τις Γούβες και να αναφέρει επίσης,  στη διεθνή έκθεση «IFTM-TOP RESA 2022» στο Παρίσι,  να μην πολυπλησιάζουν εδώ,  ειδικά το χειμώνα για να μην τους πάρουν τα ποτάμια τα αυτοκίνητα τους, (που ακόμα τα επιδιορθώνουμε όσοι δεν τα χάσαμε τελείως  και διορθωμό δεν έχουν)  αλλά και τους άλλους μήνες  για να μην σπάσουν τα αυτοκίνητα τους από τις κακοτεχνίες των δρόμων μας – μάλλον όχι κακοτεχνίες αλλά πλήρη εγκατάλειψη.

Θα μας θυμηθεί βέβαια σε λίγους μήνες είμαι σίγουρη, νομίζω έχουμε 2023 του χρόνου.

Επίσης παραλιακό μέρος είναι και η περιοχή μας και έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού.

Παρακαλάμε να μην βρέξει – να βρέξει φυσικά αλλά όχι πάρα πολύ –γιατί θα ζήσουμε πάλι στιγμές απείρου κάλλους, όπως το Νοέμβριο του 2020.

Αυτά τα βίντεο και τις φωτο των καταστροφών τα έφεραν για λίγο στο μυαλό τους όταν μας διαφήμιζαν και έκαναν βαρύγδουπες δηλώσεις; (Λέω τώρα εγώ, μήπως και θυμηθούν ότι κάτι έχουν να κάνουν πριν χειμωνιάσει και έρθει η ευλογημένη κατά τα άλλα βροχούλα).

Με εκτίμηση

Μία πολίτης των Γουρνών

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ