Χωρίς ίντερνετ και κλιματισμό το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Πολίτης αναφέρει όσα βίωσε στο αεροδρόμιο, ένα αεροδρόμιο που όπως λέει αποτελεί "το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ελλάδας"

Αγαπητό Cretalive

σας γράφω για να σας ενημερώσω και να αφηγηθώ όσα βιώσαμε εγώ κι ο σύζυγός μου κατά την άφιξή και αναχώρησή μας από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου:

1) για αρχή το WiFi του αεροδρομίου δε λειτουργούσε, με ελάχιστη κάλυψη του σήματος σε δημόσιους χώρους, και χωρίς δυνατή σύνδεση στο ίντερνετ γενικά! Αυτό ισχύει για τα σημεία του αεροδρομίου όπως στην παραλαβή αποσκευών, στις αφίξεις, στις αναχωρήσεις, αλλά και στο σαλόνι αναμονής.

2)Ανεπαρκής κλιματισμός στο σαλόνι των αναχωρήσεων, που σχετίζεται με την ασφάλεια κατά του κορωνοϊού, δημιουργώντας πρόβλημα στην άνεση των επιβατών και δείχνοντας ασέβεια στους πολίτες που περιμένουν να επιβιβαστούν.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω, πως αυτό το παράπονο αφορά το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ελλάδας, μιας χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ και 41 έτη, που φιλοδοξεί να αναπτύξει τον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού!

Πήρα το θάρρος να στείλω το παραπάνω μήνυμα στο σάιτ σας, με την ελπίδα πως η προσπάθειά μου θα εισακουστεί και θα βοηθήσει στην βελτίωση!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

Στέφανι Π.

 

φωτογραφία από αρχείο

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ