Χωρίς νερό εδώ και ώρες γειτονιές του Κατσαμπά

Χωρίς νερό εδώ και ώρες γειτονιές του Κατσαμπά

Δεν ενημερώθηκαν για τη βλάβη λένε οι δημότες

Αγαπητό Cretalive,

Έφτασε η σειρά μας! Από χθες το βράδυ, τα νοικοκυριά εδώ στα ανατολικά προάστια, στις γειτονιές του Κατσαμπά, μείναμε χωρίς νερό! Γιατί η διακοπή υδροδότησης φαίνεται πως πάει από περιοχή σε περιοχή ανά εβδομάδες! Λες και είναι παιχνίδι. Έτσι, για να μην πλήττουμε βρε αδερφέ! Ήθελα και να' ξερα, εάν σε άλλες πόλεις εμφανίζονται με τόση συχνότητα τέτοιου είδους προβλήματα ή είναι δικό μας αποκλειστικό προνόμιο!

Η ομαλότητα μάλλον είναι αυτή! Ή μάλλον είναι είδος πολυτελείας, όπως τη σκεφτόμαστε εμείς, εδώ στο Ηράκλειο.

Έξω βρέχει, κατά τ΄ άλλα. Μιλάμε για τραγική ειρωνεία!

Ανάστατοι, τηλεφωνήσαμε στην Επιχείρηση και ενημερωθήκαμε ότι η βλάβη θα έχει επιδιορθωθεί έως αύριο το μεσημέρι. Πλέον, ευχόμαστε όντως μέχρι αύριο να έχουμε δει ξανά νερό στις βρύσες μας, διότι η περιπέτεια των κατοίκων άλλων συνοικιών του Ηρακλείου, άφησε σε όλους τραύματα!

Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό που ευχόμαστε, υπάρχει και η λύση να βγάλουμε τους κουβάδες και τις λεκάνες έξω, παρακαλώντας να βρέξει για να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες.

Πάντως, μας προκαλεί αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση από την Δημοτική Επιχείρηση, προκειμένου να ξέρουμε τί μας περιμένει. Κρύβοντας ένα πρόβλημα, δεν το λύνεις κιόλας.

Από... σπόντα μάθαμε ο,τι μάθαμε, και να λέμε και πάλι καλά που βρέθηκε άνθρωπος να μας απαντήσει στο τηλέφωνο!

Ένας δημότης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ