Χριστουγεννιάτικο Κάστρο: Η εναλλακτική της πλατείας Ελευθερίας είναι ... το "πουθενά";

Newsroom
Newsroom

"Θα πρότεινα τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο οι δημοτικοί άρχοντες να καταθέσουν τους πάσης φύσεως μισθούς τους, αφού είναι απόντες"

Αγαπητό Cretalive,

Έπειτα από τους δεκάδες ξεχειλισμένους κάδους σκουπιδιών το Σαββατόβραδο, μετά τις διαμαρτυρίες που διαβάσαμε ότι ξέχασαν να στολίσουν την 62 Μαρτύρων στο ύψος της Αγροτικής Ένωσης, τώρα με τα μάτια μας είδαμε την άδεια και μισοστολισμένη κεντρική πλατεία Ελευθερίας. Μήπως η απερχόμενη καταρρέουσα και ανύπαρκτη Δημοτική Αρχή θέλει να σώσει το περιβάλλον με την μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας; Μήπως δεν μπόρεσε να αποφασίσει σε ποιό χρώμα τιμολογίων να ενταχθεί (πράσινο ή κίτρινο); Μήπως δεν έφτασαν τα λαμπάκια; Ιδού το σκοτάδι που επικρατεί στην πλατεία. Θαυμάστε! Άνθρωπος ουδείς! 

Όλο το Ηράκλειο τους τελευταίους 3 μήνες, παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης. Δεν θα μπορούσε να επιλεγεί η Πλατεία Αγίου Μηνά εναλλακτικά; Ήθελε πολλη σκέψη και οργάνωση; Η Δημοτική αρχή είναι ΑΠΟΥΣΑ.

Θα πρότεινα τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο οι δημοτικοί άρχοντες να καταθέσουν τους πάσης φύσεως μισθούς τους σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, αφού είναι ΑΠΟΝΤΕΣ. Δεν εργάζονται για τον τόπο μας, είναι αλλού.

 

Κ.Σ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ