Η αγωνία για την εφημερία και το αίσθημα ευθύνης!

Η αγωνία για την εφημερία και το αίσθημα ευθύνης!

Οι αγωνίες προσπάθειες της γιατρού να φτάσει στο ορεινό Κέντρο Υγείας που υπηρετεί κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες

Αγαπητό Cretalive,

Ορεινό Κέντρο Υγείας στην Κρήτη. Βαρύς χιονιάς και οι εναλλαγές στη διάθεσή επώδυνες. Οι εφημερεύουσες γιατροί με τη νοσηλεύτρια καθηλωμένες στο καθήκον εδώ και 48 ώρες δεν αποποιούνται καμιάς ευθύνης, το χαμόγελο κυριαρχεί.

Μετά από 48 ώρες ο καιρός δείχνει με μανία τις προθέσεις του , ενώ τα σημάδια εξάντλησης και η προσμονή για την αντικατάσταση από την επόμενη βάρδια εφημερίας όλο και πιο έντονη.

Η γιατρός που αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα δεν έχει πρόσβαση στο χωριό ..δεν της επιτρέπεται η οδική προσέγγιση. Ψάχνει τρόπο να προσεγγίσει..την κατακλύζει η ευθύνη.. η συμπόνια για τους συναδέλφους που είναι εξαντλημένοι και αναζητά ολοένα και περισσότερους τρόπους για να αναλάβει τη βάρδια, ενημερώνοντας για την ετοιμότητα της την υπηρεσία της.

Το ΕΚΑΒ δίνει σήμα σε κοντινή περιοχή για διακομιδή προς το αστικό νοσοκομείο όπου βρίσκεται και κείνη..και εγώ καλώντας την στο τηλέφωνο ακούω με βροντερή φωνή και γεμάτη χαρά και υπερηφάνεια.. Φεύγω τώρα..! Θα με πάρει το ασθενοφόρο της διακομιδής...!

Σ' αυτή την χώρα που οι αποζημιώσεις δίνονται με τηλεφωνικές εντολές τύπου Καλαβρίας υπάρχει μια ρωγμή ευθύνης και αγάπης γεμάτη χαμόγελα.. καλή εφημερία ΚΥΡΙΑ

Χ.Δ.

Ένας συνάδελφος

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ