"Η οδύσσεια ενός Ηρακλειώτη να σταματήσει τη μόλυνση των υδάτων"

Newsroom
Newsroom

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του Cretalive

Αγαπητό cretalive,

Η οδύσσεια ενός Ηρακλειώτη να κινητοποιήσει τις αρχές για να σταματήσει η μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα νότια της Κρήτης στην περιοχή των Καστελλιανών δεν έχει τέλος.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις του στα γραφεία των τοπικών αρχόντων όταν αντίκρυσε πως ορισμένοι ασυνείδητοι είχαν μετατρέψει σε χωματερή τον ελαιώνα του και το ρυάκι που τον διασχίσει,  οι ανευθυνο-υπεύθυνοι δείχνουν να κωφεύουν και προκαλούν με την επίκληση ότι είναι  αναρμόδιοι. Όσο δε για τον αρμόδιο στην τοπική υπηρεσία ούτε κάν καταδέχτηκε να ακούσει το πρόβλημα  του πολίτη και την καταγγελία για την επικίνδυνη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα στον "Αναποδάρη". 

Τελικά ο πολίτης παραπέμφθηκε στην αστυνομία όπου αρχικά του είπαν το ίδιο ποίημα, δηλαδή πως ήταν αναρμόδιοι.

Απαιτήθηκε η γνωστοποίηση ότι στενό συγγενικό του πρόσωπο ήταν διευθυντής ειδήσεων μεγάλου ειδησεογραφικού ραδιοφωνου για να τον κρατήσουν τελικά και να του υποδείξουν να υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Αν ακόμη εκεί νότια της Κρήτης απαιτείται η επίκληση της ιδιότητάς για να γίνουν τα νόμιμα, και αν οι τοπικές αρχές δεν μπορούν να σταματήσουν μία συνεχιζόμενη παρανομία  τότε ας μην έχουν το θράσος να ζητήσουν εκ νέου την ψήφο της τοπικής κοινωνίας...για να μη  φτάσουν και εμάς που ζούμε  εκτός Κρήτης να ντρεπόμαστε για τον τόπο καταγωγής μας.

Προς επίρρωση των λεγομένων το φωτογραφικό υλικό είναι άκρως αποκαλυπτικό και προκαλεί ντροπή εν έτη 2023:

 

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία, 

ΒΤ

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ