Η περιπέτεια του έφηβου και το ευχαριστώ της μητέρας

Newsroom
Newsroom

Το παιδί έκανε την βόλτα του στην Κεντρική Λεωφόρο Γαζίου, όταν σκόνταψε σε ένα μεγάλο σκαλοπάτι , παραπάτησε και στραμπούλιξε το πόδι του

Αγαπητό Cretalive,

Ημέρα Πολυτεχνίου για το σχολείο και συγκεκριμένα 17/11/2022 ο γιος μου μαζί με φίλους του και έχοντας κενό στο σχολείο λόγω της ημέρας , σαν έφηβοι έκαναν την βόλτα τους στην Κεντρική Λεωφόρο Γαζίου. Ο γιος μου σκόνταψε σε ένα μεγάλο σκαλοπάτι , παραπάτησε και στραμπούλιξε το πόδι του. Οι καταστηματάρχες έτρεξαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες και μπράβο τους γιατί η ανθρωπιά σπανίζει στις μέρες μας. Ένας γιατρός κατέβηκε από το γραφείο του σχεδόν αμέσως για να συνεισφέρει στο παιδί μου ότι μπορούσε από πλευράς Ιατρικής βοήθειας. Νιώθω την απόλυτη ανάγκη να ευχαριστήσω το γιατρό και καρδιολόγο Κο Ρούφα Κωνσταντίνο – καρδιολόγο  που δεν δίστασε να κατέβει από το γραφείο του και να εξετάσει το γιο μου, δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες , ελέγχοντας και επεισόδιο λιποθυμίας συγχρόνως. Ανιδιοτέλεια , ανθρωπιά & η σημασία της Ιατρικής!

 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς !

 

Η Ανθρωπιά , η συμπόνια και το ΙΑΤΡΙΚΟ καθήκον να είναι πάντα ο οδηγός πάντα σε όλους τους γιατρούς του κόσμου. Να γίνει παράδειγμα στην ιατρική κοινότητα.

 

Με εκτίμηση & Σεβασμό

Μια μαμά ενός έφηβου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ