Κουβοχώρι Γουρνών:Απροσπέλαστοι οι δρόμοι όταν βρέχει

Newsroom
Newsroom

Είναι ένας πολύπαθος δρόμος που πριν από δύο χρόνια και κάτι έγινε ποτάμι με ενάμιση μέτρο νερό.

Κύριοι του Δήμου Χερσονήσου, είναι η πολλοστή φορά που ακούμε θα………
Χτες ήρθε συνεργείο στην γειτονιά μας, περιοχή Κουβοχώρι Γουρνών, στο συγκρότημα πίσω από το ΚΡΙ – ΚΡΙ και ολοκλήρωσε κάποιες συνδέσεις για το δίκτυο ύδρευσης.
Είναι ένας πολύπαθος δρόμος που πριν από δύο χρόνια και κάτι έγινε ποτάμι με ενάμιση μέτρο νερό, (μεγάλη θεομηνία σε νόμιμες κατοικίες όχι μπαζώνοντας ποτάμι) κατέστρεψε οικείες και αυτοκίνητα, αλλά τα καταφέραμε και προχωράμε,  με την συνδρομή του Δήμου τότε να απομακρύνει μόνο τα φερτά υλικά , τον υπόλοιπο καθαρισμό του δρόμου τον κάναμε εμείς οι κάτοικοι.
Από τότε κ.κ.  Αντιδήμαρχοι επί των Τεχνικών  Έργων οι προφορικές υποσχέσεις σας πάνε και έρχονται,  από δίμηνο σε τετράμηνο και από τετράμηνο σε δίμηνο για να γίνει κάποια παρέμβαση για την απορροή τουλάχιστον των όμβριων υπό νορμάλ συνθήκες κακοκαιρίας και να μπορούμε όταν βρέχει να πηγαίνουμε στις εργασίες μας  και τα παιδιά στα σχολεία τους - δεν έχουμε όλοι 4Χ4 ή υπηρεσιακά για να μην μας νοιάζει 
Χτες ο εργολάβος μας είπε ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (λίγο πριν τον Οκτώβριο 2023) μιλάνε στο να προχωρήσουν στην παρέμβαση αυτή , σαράντα μέτρα περίπου μέτρα το μήκος του δρόμου μας και άλλα τόσα περίπου για να φτάσουμε θάλασσα όπου θα διοχετευτούν τα όμβρια, μην φανταστείτε κάποιο έργο πνοής με μεγάλες αποστάσεις. 
Κύριε Δήμαρχε την 2 Μαρτίου 2023 αναρτήσατε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στον Αντιδήμαρχο κ. Καλαϊτζάκη  για την αποκατάσταση ενός επαρχιακού δρόμου στη θέση Πηγαϊδα της Ελιάς ( και πολύ καλώς έγινε η αποκατάσταση του δρόμου) και ότι η υπηρεσία καθημερινότητας όπως την αναφέρετε αποδεικνύει ότι έχει άριστους χειριστές και στελέχη.
Να σας ρωτήσω, από αυτό το δρόμο  περνούν  σίγουρα άνθρωποι, στην δική μας περιοχή (περίπου 30 οικογένειες) που δεν μπορούμε να περάσουμε όταν βρέχει τι ακριβώς είμαστε ή μάλλον τι θεωρείτε ότι είμαστε;
Ευτυχώς καλοκαιριάζει και πάει...


Με εκτίμηση
Ενας κάτοικος Κουβοχωρίου Γουρνών

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ