Με αυτή την κατάσταση θα ασχοληθεί κανείς;

Αγανάκτηση στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες στο Γιόφυρο

Καλημέρα σας,

Σας στέλνω αυτές τις φωτογραφίες γιατι ως πολίτες αλλα και ως κάτοικος και ως υπάλληλος της συγκεκριμένης περιοχής έχουμε απελπιστεί από την ανευθυνότητα και την αδιαφορία των υπηρεσιών και των ανθρώπων για την κατάσταση που συμβαίνει στην συγκεκριμένη περιοχή.

Δεν μπορούμε να περάσουμε με το αυτοκίνητα μας να πάμε στα μαγαζιά μας στα σπίτια μας και ας μην αναφέρουμε τα ατυχήματα που συμβαίνουν, και ο εκνευρισμός που δημιουργείτε. Παίρνουμε τηλέφωνο τις υπηρεσίες και δεν έρχεται κανεις, δεν ασχολείται κανείς βγαίνουμε στο αντίθετο ρεύμα για να περάσουμε με το αμάξι μας, πανε αντίθετα κάνουν όπισθεν χωρις να υπολογίζουν οχι μόνο αμάξια αλλά και ανθρώπους πολλές φορες αναγκαζόμαστε να βγούμε στο αντίθετο ρεύμα για να περάσουμε τον δρόμο.

Αυτό συμβαίνει όχι μόνο ολόκληρο το Σαββατοκύριακο αλλά και κάθε βράδυ. Στην περιοχή οχι μόνο δεν έχει έρθει καμία αρχή για να διευθετήσει το θέμα αλλα δεν υπάρχει το βράδυ ούτε φωτισμός ουτε διαβάσεις ουτε τίποτα.

Έχουν συμβεί αρκετά ατυχήματα με πεζούς που θέλουν να περάσουν απέναντι και τους έχουν παρασύρει ειτε μηχανάκια είτε αυτοκίνητα πλέον είμαστε σε αγανάκτηση. Ολα αυτα συμβαίνουν στην Γιόφυρο και ελπίζω να αναδείξετε το θέμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ