Μείον 2 εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ στη Λ.Αντιστάσεως

Newsroom
Newsroom

"Πραγματικό πλήγμα για όσους συνεργάζονται με το συγκεκριμένο υποκατάστημα μιας και μιλάμε για υπαλλήλους με γνώση, ευελιξία - άριστη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό"

Αγαπητό Cretalive,

Όντας πολίτης που συνεργάζομαι με τα ΕΛΤΑ έμαθα μόλις χθες ότι δεν ανανεώθηκε η σύμβαση δυο υπαλλήλων στο υποκατάστημα της Αντιστάσεως στο Ηράκλειο. Πραγματικό πλήγμα για όσους συνεργάζονται με το συγκεκριμένο υποκατάστημα μιας και μιλάμε για υπαλλήλους με γνώση, ευελιξία - άριστη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό. Μπορούν να εξυπηρετούν τον κόσμο και συνάμα να συνομιλούν με ευγένεια  πράγμα βασικό για όσους περιμένουν στην ουρά. 

Αυτή τη στιγμή το υποκατάστημα κλείνει στις 14:00 με τους υπαλλήλους να πρέπει να απολογηθούν, να υποστούν την οργή του κόσμου που δεν εξυπηρετείται. Γιατί η πραγματικότητα είναι αυτή. Αφαιρείς από το προσωπικό ενός υποκαταστήματος τη δύναμή του και έπειτα πρέπει να "μπαλώσεις" τη δύναμη που λείπει αλλά δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. 

Το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αντιστάσεως είναι ή μάλλον ήταν γρήγορο, άμεσο και αποτελεσματικό. Ήταν το προσωπικό που το έκανε αποτελεσματικό, είναι οι συγκεκριμένες κυρίες η αιτία που όλα κυλούσαν.. Πως αφαιρείς τα βασικά γρανάζια από ένα  μηχανισμό και μετά θέλεις να συνεχίζει να λειτουργεί; Δεν γίνεται. Δεν θα μιλήσω για δυο οικογένειες που δεν γνωρίζω αν έχουν άλλους πόρους βιοπορισμού γιατί η σχέση που έχω μαζί τους είναι σε επαγγελματικό επίπεδο και γνωρίζω μόνο τα μικρά τους ονόματα. Όμως αν υπήρχε τρόπος να βοηθηθούν οι κυρίες αυτές θα ήθελα να τον μάθω. Γιατί είναι σημαντικό αν μπορούμε να βοηθήσουμε να το κάνουμε. 

 

Σας ευχαριστώ

 

Με εκτίμηση

Ε.Φ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ