Οι ατζέντες και η περιπέτεια ενός Ομιλίτη

Οι ατζέντες και η περιπέτεια ενός Ομιλίτη

Ο κόσμος περιμένει αυτές τις μέρες να κάνει τα δώρα του.

Αγαπητό cretalive χρόνια πολλά σε όλους τους αναγνώστες  με υγεία και χαρά για το νέο έτος.

Ως τίτλο της δημοσίευσης θα μπορούσα να βάλω την Οδύσσεια ενός ταλαίπωρου Ομιλίτη. Και αναλύω χαρακτηριστικά τι θέλω να πω:
Εδώ και ένα μήνα έχω μπει στην διαδικασία να αγοράσω ατζέντες της αγαπημένης μας ομάδας να τις δωρίσω στους φίλους μου. Πήγα λοιπό στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας και αγόρασα 3 ατζέντες περίπου μέσα Δεκέμβρη. Το ίδιο βράδυ που τις δώρισα στους φίλους μου αντιλήφθηκα ότι μου είχαν πουλήσει μέσα Δεκέμβρη ατζέντες του 2021 χωρίς καν να μου το αναφέρουν και μάλιστα σε τόσο ακριβή τιμή. Όταν την επόμενη ημέρα τις επέστρεψα καθώς δεν είμαι ανώμαλος να αγοράσω περσινές ατζέντες σε αυτήν την τιμή, μου ζήτησαν και τα ρέστα. Καλά δεν τις είδες? Που να υποψιαστώ ότι πουλάτε ακόμα περσινές ατζέντες. Μετά από αυτό το διάστημα μπήκα στην διαδικασία των αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων να δώ πότε θα έρθουν οι νέες. Άκρη δεν έβγαλα ώσπου μια μέρα μου ανακοίνωσαν από το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας που εκμεταλλεύεται το σήμα του ΟΦΗ ότι έχουν έρθει οι νέες ατζέντες. 

Εδώ ξεκινάει ο Γολγοθάς νούμερο 2 να πάω να πάρω επιτέλους τις νέες ατζέντες. Κατ αρχάς επέλεξα ένα κατάστημα του κέντρου για να εξυπηρετηθώ. Όταν πήγα μου ανακοίνωσαν ότι δεν έχουν έρθει ακόμα και σκέφτηκα δεν πειράζει θα πάω στην επίσημη μπουτικ στο γήπεδο που προφανώς θα είναι εκεί όπως τηλεφωνικά μου είπαν. Πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι η επίσημη μπουτίκ του ΟΦΗ στο γήπεδο λειτουργεί τις ώρες και τις ημέρες που θέλει και δεν τηρεί το ωράριο που ανακοινώνει ο εμπορικός σύλλογος για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού. Τετάρτη βράδυ,  ενώ ο εμπορικός σύλλογος ανακοινώνει και απογευματινή λειτουργία των καταστημάτων η μπουτίκ ήτανε κλειστή. Πέμπτη ενώ ο εμπορικός ανακοινώνει μέχρι τις 9 το βράδυ ανοικτά η μπουτίκ από μεσημέρι και μετά κλειστή. Άνοιξε στις 6 το απόγευμα. Ανακοίνωση για την εξυπηρέτηση του ομιλίτικου κοινού δεν βρήκα πουθενά. Εγώ όμως έχασα τις ώρες μου και την υπομονή μου γιατί πήγα τουλάχιστον 5 φορές σε διάφορες ώρες και ημέρες και την βρήκα με λουκέτο. Έφαγα όλη την κίνηση του Ηρακλείου για να βρω το κατάστημα κλειστό. Τα ξεπερνάμε όλα αυτά και όταν επιτέλους βρήκα το κατάστημα ανοικτό με χαρά λέω στον πωλητή να μου δώσει ατζέντες του 2022 και εκείνος μου απαντά ότι δεν έφεραν ακόμα. Τους λέω παιδιά μου είπαν τηλεφωνικά ότι ήρθαν και αυτός μου απάντησε ότι μάλλον λάθος σας είπαν. 

Η αγανάκτηση μου είναι τεράστια απέναντι σε αυτές τις τακτικές, η μπουτίκ του ερασιτέχνη ήταν ανοικτή όλες εκείνες τις φορές που εγώ πέρασα από το γήπεδο και δυστυχώς μετανιώνω που δεν μπήκα μέσα να εξυπηρετηθώ έστω και αν αυτές οι ατζέντες που είχαν δεν ήταν της αρεσκείας μου.
Σε μια δύσκολη οπαδική περίοδο που παιδάκια φωτογραφίζονται με σημαίες και μάσκες αθηναϊκής ομάδας σε διάφορα Ηρακλειώτικα και πανελλήνια site εμείς έχουμε κλειστά και όταν ανοίγουμε δεν έχουμε ατζέντες του νέου έτους αλλά του παλαιού. Δηλαδή κύριοι πότε θα φέρετε τις καινούργιες ατζέντες? Το καλοκαίρι? Ο κόσμος περιμένει αυτές τις μέρες να κάνει τα δώρα του. Θα μας δώσετε την δυνατότητα να τα κάνουμε και εμείς ή θα τα κάνουμε κατακαλόκαιρο? Θα μας δώσετε την δυνατότητα να φανούμε συνεπείς απέναντι στους φίλους και τα  παιδιά μας που θέλουμε να ακολουθήσουν τα βήματα μας ή να κάνουμε τα παιδιά μας κάποια αθηναϊκή ομάδα?  Δεν θα μας ρωτήσουν βέβαια αλλά θα γίνουν ότι βλέπουν  και αυτό είναι το στενάχωρο. Ζητάω συγνώμη αν στενοχώρησα κάποιους γιορτινές ημέρες δεν είχα τέτοιο σκοπό 

Ένας ταλαιπωρημένος Ομιλίτης


Σημείωση Cretalive:

Σε επικοινωνία του Cretalive με την ΠΑΕ ΟΦΗ γνωστοποιήθηκε ότι με το κατάστημα υπάρχει εμπορική συμφωνία, αλλά λειτουργεί ως αυτόνομη επιχείρηση. 
Τονίζεται ακόμα ότι τα ωράρια είναι αναρτημένα στην είσοδο του καταστήματος και στο site. Σε ότι αφορά τις ατζέντες, έγινε γνωστό ότι δεν έβγαλαν ούτε θα βγάλουν φέτος, και προφανώς από άγνοια υπήρξε η σχετική απάντηση στον ενδιαφερόμενο. 
Επισημαίνεται επίσης ότι τα χρήματα θα επιστραφούν με τον τρόπο που θα επιλέξει ο ίδιος.  

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ