"Πόση ταλαιπωρία επιπλέον να υποστούμε;"

"Πόση ταλαιπωρία επιπλέον να υποστούμε;"

Πολίτες διαμαρτύρονται για την αντικατάσταση δρομολογίου του αστικού ΚΤΕΛ

Αγαπητό cretalive,

με μία σύντομη ανακοίνωση στις 16/07 το αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου ανακοίνωσε ότι το δρομολόγιο αεροδρόμιο - Γάζι/Καβροχώρι από 19/07 θα αντικατασταθεί από το Λιμάνι - Γάζι/Καβροχώρι. Είναι δυνατόν να λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις εν μέσω μίας νυκτός και οι πολίτες να αφήνονται στο έλεος της τύχης τους. Τα δύο μεγαλύτερα προάστια της πόλης χάνουν τη σύνδεση τους;

Πολλοί εργαζόμενοι του αεροδρομίου διαμένουν στο Γάζι και θα κληθούν τώρα να πληρώνουν 4,40 € ημερησίως για την μετακίνηση τους, το διπλάσιο δηλαδή αντίτιμο και θα αλλάζουν τέσσερα λεωφορεία? Ή μήπως θεωρεί το ΔΣ του αστικού Κτελ ότι με τα τρία πρωινά δρομολόγια που πρόσθεσε χθες από αεροδρόμιο έλυσε τις ανάγκες που δημιούργησε? Δεν φτάνει η ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί όλο το διάστημα της καραντίνας που το δρομολόγιο άλλαζε καθημερινά κατά το δοκούν ή που για να μεταβούμε οπουδήποτε έπρεπε να κάνουμε τον κύκλο της Αμμουδάρας?

Οι υπεύθυνοι τόσο στο Δήμο Μαλεβιζίου όσο και στο Δήμο Ηρακλείου έχουν ενημερωθεί και είναι σύμφωνοι, για αυτές τις ενέργειες? Ας δημοσιοποιήσει το ΚΤΕΛ μία σύνοψη των στοιχείων και των μελετών στις οποίες στηρίζει την απόφαση αυτή, μιας και η τηλεφωνική επικοινωνία με τα γραφεία τους είναι ανέφικτη. Δεν γίνεται επειδή κάποιος έχει το μονοπώλιο σε μια παροχή υπηρεσιών να ταλαιπωρεί τους πολίτες, οι οποίοι πληρώνουν αδρά αυτό το μονοπώλιο.

Ευχαριστώ

Α.Κ. 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ