Τι γίνεται με την λαϊκή αγορά στο Μασταμπά;

Τι γίνεται με την λαϊκή αγορά στο Μασταμπά;

Η περιοχή που ορίστηκε για την διεξαγωγή της λαϊκής έχει ήδη φιλοξενήσει την αγορά επανειλημμένα και για 7 χρόνια!

Αγαπητό Cretalive,

η «Λαϊκή του Μασταμπά: Επιτέλους μετακινείται» αλλά επανακάμπτει πάλι σε αμέσως εφαπτόμενη γειτονική περιοχή (Καστρινάκη – Π. Φωτίου – Πατελάρου) η οποία έχει ήδη φιλοξενήσει επανειλημμένα και για 7 χρόνια την Λαϊκή!

Η «κυκλική εναλλαγή» περιορίζεται σε μόνο 2 περιοχές «Παρασκευοπούλου / Καστρινάκη / Πατελάρου / Πατριάρχου Φωτίου» και «Μεγάλου Αλεξάνδρου» και πρόκειται για εναλλασσόμενη συνεχή περιφρόνηση των κατοίκων των 2 αυτών περιοχών αφού για τα 6 τελευταία χρόνια για ουδεμία άλλη περιοχή του Μασταμπά υπήρξε πρόταση συμπερίληψης ή διαβούλευσης για την κυκλική εναλλαγή.

Για μία πολύ εκτεταμένη περιοχή με εκατοντάδες οδούς καμία περιοχή δεν προτάθηκε για την ψευδοεπίγραμμη «κυκλική εναλλαγή»!! (Εμείς ενδεικτικά προτείναμε τουλάχιστον 10 χωροταξικά και λειτουργικά κατάλληλες διαφορετικές περιοχές.)

Για 6 χρόνια κάποιοι «επιμένουν» και «εκλέγουν» μόνο αυτές τις 2 περιοχές!  Γιατί ;; Υπάρχει κάποια απάντηση;;

Όλο αυτό δεν αποτελεί χρηστή διοίκηση, είναι υπηρεσιακή αβελτηρία και πλημμελής δημόσια λειτουργία καθώς και μεροληπτική και κυνική Δημοτική πολιτική.

Κάτοικος – Εκπρόσωπος των 159 υπογραφών που αντιτίθενται στην άδικη εκ νέου επανάκαμψη της Λαϊκής μόνο στην περιοχή τους!

Ν.Ζ

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ