Αγαπητό CretaLive:
για τον ΕΦΚΑ, αν κοιτάξει κάποιος, τις διαδικτυακές αξιολογήσεις - κριτικές και τις εμπειρίες πολιτών, από την αυτοπρόσωπη μετάβαση τους στα υποκαταστήματα , οι απόψεις και τα σχόλια δεν είναι διόλου κολακευτικά. Χάλια μαύρα είναι βασικά και συνήθως . Έχω και εγώ μερικές εξαιρετικά αρνητικές εμπειρίες , αλλά πρέπει να μνημονεύουμε και να τονίζουμε και τις θετικές εξαιρέσεις όταν υπάρχουν , διότι υπάρχουν.
Σε σημερινό ραντεβού μου στο κατάστημα ΕΦΚΑ στην Αλικαρνασσό , ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Υπηρεσίας ( κος Κωστάκης ) ήταν υποδειγματικός και απολύτως συνεννοήσιμος , σε αντίθεση με άλλους υπαλλήλους πριν από αυτόν.
Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο και πρώτη φορά τον είδα αλλά τα καλά πρέπει να λέγονται , διότι μπόλικοι άλλοι υπάλληλοι στη Δημόσια Διοίκηση έχουν εντελώς βουλωμένα αφτιά και ψάχνουν τρόπους απλά να σε ξεφορτωθούν χωρίς καν να σε ακούσουν. Ο εν λόγω Υπάλληλος ήταν ευχάριστη εξαίρεση.
Σας ευχαριστώ,
Λιάσκος Δημήτρης
