1ος διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 6 – 14 ετών

Newsroom
Newsroom

Με θεματική την ειρήνη και την ελευθερία

Η «Περιπέτεια» είναι το πρώτο πολιτιστικό περιοδικό μαγκαζίνο για παιδιά ηλικίας 6 – 14 ετών που απευθύνεται στα ίδια τα παιδιά με την ωριμότητα που τους αξίζει. Βιβλίο, θέατρο, μουσική, εικαστικά, μουσεία, προτάσεις, συνεντεύξεις, αφιερώματα, παιχνίδια, είναι μόλις μερικές από τις στήλες του περιοδικού, που φιλοδοξεί να αποτελέσει σημαντικό εκδοτικό γεγονός για τον κόσμο του παιδικού βιβλίου, με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας σε μικρές ηλικίες και την καλλιέργεια μιας υγιούς συμμετοχικής σχέσης των παιδιών με τα γράμματα, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Με αφορμή την έκδοση του πρώτου τεύχους της «Περιπέτειας», η Blue Rosebud Productions AMKE ανακοινώνει τον 1ο διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 6 – 14 ετών με θεματική την ειρήνη και την ελευθερία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μας στείλουν τα έργα τους σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail peripeteiamag@gmail.com, γράφοντας ως θέμα μηνύματος «1ος διαγωνισμός ζωγραφικής». Δηλώσεις συμμετοχής έως 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Ένα από τα έργα που θα σταλούν θα κοσμήσει το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους της «Περιπέτειας». Τα υπόλοιπα έργα θα παρουσιαστούν στα τεύχη του περιοδικού.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ