"Χάρισε ένα βιβλίο. Δυνάμωσε το φως"

Newsroom
Newsroom

Μια ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις Αρχάνες για τα παιδιά της Παιδοαιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ

Την Πέμπτη 21/12/2023, στις 6:00 μ.μ. στην Παλιά Ηλεκτρική Αρχανών οργανώνεται από την Μαρία Πεδιαδίτη και το 3ο Νηπιαγωγείο Αρχανών συνάντηση ανταλλαγής βιβλίων στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: 
"Αγόρασε το αγαπημένο σου παιδικό βιβλίο για να το χαρίσεις στα παιδιά που βρίσκονται στην ΠΑΙΔΟΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του ΠΑΓΝΗ και να βοηθήσεις να δυναμώσει το φως.

"Χαρίζω ένα βιβλίο Δυναμώνω το φως!"

Η εκδήλωση οργανώνεται στα πλαίσια της ακόλουθης εκστρατείας:
Το ELNIPLEX και η πολυάριθμη ομάδα βιβλιοπωλείων από όλη την Ελλάδα «Είμαστε το Βιβλιοπωλείο ΣΟΥ» οραματίστηκαν, συνεργάστηκαν και κάνουν πράξη μια μοναδική ιδέα.
ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΥΜΕ την 21η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, τη μέρα του χειμερινού ηλιοστασίου για το βόρειο ημισφαίριο, τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, ως ΗΜΕΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ με τους αγαπημένους μας, τους φίλους μας, τους μαθητές μας, τα παιδιά μας.

Αγόρασε ένα βιβλίο
Αντάλλαξε ένα βιβλίο
Δανείσου ένα βιβλίο
Δάνεισε ένα βιβλίο
Χάρισε ένα βιβλίο. Δυνάμωσε το φως.
Δυναμώνουμε το φως σε νου και καρδιά με τα βιβλία!
Στα πρότυπα του σπουδαίου Ισλανδικού εθίμου Jolabokaflod, της Χριστουγεννιάτικης Βιβλιοπλημμύρας, όπου εδώ και 80 περίπου χρόνια όλοι σχεδόν οι Ισλανδοί αγοράζουν, ανταλλάσσουν και διαβάζουν βιβλία την παραμονή των Χριστουγέννων, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να καθιερωθεί και στην Ελλάδα και στην Κρήτη μια τέτοια ημέρα που θα υψώσει τη φιλαναγνωσία ως τον ουρανό!

54540956009056
Η αφίσα φέρει την υπογραφή της διακεκριμένης εικαστικού και εικονογράφου Φωτεινής Στεφανίδη. Η πολυβραβευμένη καλλιτέχνης γέμισε θέρμη, τρυφερότητα, γιορτινή χαρά και περίσκεψη, φως, λάμψη και Ελλάδα το οπτικό μήνυμα της 21ης Δεκεμβρίου.
Προσκαλούμε άπαντες να αγκαλιάσουν αυτήν την πρωτοβουλία και να συνταχθούν με το μεγάλο φως που έρχεται. Nα συνταχθούν με αυτήν τη μεγάλη κινητοποίηση και να γεμίσουμε όλοι τον ουρανό με το φως των βιβλίων.
Χάρισε ένα βιβλίο, δυνάμωσε το φως!
- Στα βιβλιοπωλεία των Αρχανών ,θα γίνεται έκπτωση 10% σε όλα τα παιδικά βιβλία για αυτή την δράση . Θα σας δοθεί ειδικό κουπόνι σύντομα από την Διεύθυνση του σχολείου .
- Όλα τα βιβλία που θα μαζευτούν θα τα χαρίσουμε στην ΠΑΙΔΟΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του ΠΑΓΝΗ
- Σας περιμένουν εκπλήξεις εκείνη την μέρα"
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ