Σε ρυθμούς εορταστικούς ... επισήμως, από αύριο, το Ηράκλειο

Newsroom
Newsroom

Αύριο η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας

Στις «Πολύχρωμες Γιορτές» στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» στην πλατεία Ελευθερίας, το οποίο ανοίγει τις πύλες του από αύριο Παρασκευή για να σκορπίσει χρώματα, χαρά και μελωδίες στη πιο γιορτινή εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, προσκαλούν τους δημότες ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΗ.Κ.Ε.Η. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηρακλείου).

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιηθεί επίσης Παρασκευή την 9 Δεκεμβρίου με συναυλία από τους «Vamos Enseble» ενώ το εορταστικό πρόγραμμα μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2023 περιλαμβάνει εκδηλώσεις για κάθε ηλικία, εναρμονισμένες με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά και με ιδιαίτερη μέριμνα για το περιβάλλον.

Πρόγραμμα

18.00-20.00: «Η κυρία των ξωτικών» θα μοιράζει χαμόγελα και μπαλόνια και οι χριστουγεννιάτικοι Mickey και Minnie μαζί με τον πανύψηλο Ξυλοπόδαρο θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για να χορέψουν και να φωτογραφηθούν μαζί. Αμέσως μετά τη φωταγώγηση η σχολή «Kappa Studies» θα προσφέρει ζεστούς λουκουμάδες σε όλους.

19.15: «Χριστουγεννιάτικες μελωδίες» με την Δημοτική Παιδική Χορωδία. Αγγελικές φωνές στα πρώτα τους μελωδικά βήματα, τραγουδούν και γεμίζουν τον ουρανό με φως.

19.30: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου θα δώσει τον τόνο της γιορτής.

20.00: Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου 2022 θα σημάνει την αρχή των γιορτινών ημερών στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο.

20.30: Οι «Vamos Ensemble» σε ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ