Στον Άγιο Νικόλαο το «8ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου 2022»

Στον Άγιο Νικόλαο το «8ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου 2022»

Κατά μια εβδομάδα απ’ ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί μετατέθηκε το «8ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου 2022» και συγκεκριμένα την Κυριακή 30 Ιανουαρίου αντί για τις 23 του μήνα, το οποίο διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, ο Δήμος Αγίου Νικολάου – Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου  (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.) και ο ΑΟ Λασιθίου.

Η διοργάνωση θυμίζουμε περιλαμβάνει, το Περιφερειακό πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος και δημόσια οδό, Αγώνες επίδειξης στην παραλία: Σφαιροβολία και Άλμα σε Μήκος, Kids’ Athletics (το πρόγραμμα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) για τα σωματεία του στίβου της Κρήτης και τα σχολεία και θα διεξαχθούν στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου και στην Κιτροπλατεία, με ώρα έναρξης 11.00.

Στα αγωνίσματα έχουν δικαίωμα συμμετοχής  οι αθλητές – τριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Στο πλαίσιο της προσέλκυσης νέων αθλητών – τριών στα σωματεία στίβου, θα επιτρέπεται η συμμετοχή μαθητών – μαθητριών και ανεξάρτητων αθλητών – τριών, «χωρίς δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.».

Οι μαθητές – μαθήτριες και οι ανεξάρτητοι αθλητές – τριες, συμμετέχουν κανονικά στους αγώνες, στην κατάταξη και στην απονομή των επάθλων.  Θα τηρηθεί αυστηρά το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, θα στέλνονται μέχρι την Δευτέρα 24/1/2022, στα e-mail lrafailakis@gmail.com και mkaloud@gmail.com, ή στη σχετική φόρμα στη σελίδα του εκ των διοργανωτών Α.Ο. ΛΑΣΙΘΙΟΥ (Α.Ο.Λ.) στο facebook.

φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Πηγή: anatolh.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ