Συνέχεια των ξεναγήσεων του ΙΜΚ στην Έκθεση ΚΡΗΤΗ 1821

Συνέχεια των ξεναγήσεων του ΙΜΚ στην Έκθεση ΚΡΗΤΗ 1821

"Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" στην Πλατεία Ελευθερίας

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ώρα 11.30 θα προσφερθεί από την Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών η επόμενη δωρεάν ξενάγηση στην υπαίθρια επετειακή Έκθεση 1821 Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο.

Η συμμετοχή στην ξενάγηση είναι ελεύθερη, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη δήλωση. Για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η συμμετοχή προϋποθέτει, μόνο, χρήση προστατευτικής μάσκας στη διάρκεια της ξενάγησης. Οι δωρεάν ξεναγήσεις στην Έκθεση πραγματοποιούνται από τους επιστημονικούς επιμελητές της Δημήτρη Κυπριωτάκη, Μαρία Καλογεράκη και Ειρήνη Φουκαράκη, συνεργάτες του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης.

ιμκ

Η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών προσκαλεί επίσης Συλλόγους της πόλης και ομάδες πολιτών να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη δωρεάν ξενάγηση των μελών τους, που θα οργανωθεί μετά από συνεννόηση. Για πληροφορίες και συνεννόηση για τον προγραμματισμό των ξεναγήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τη Γραμματεία του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, 2810-283219, καθημερινά (ΔευτέραΠαρασκευή) 9:00-17:00 ή ηλεκτρονικά στο info@historical-museum.gr

1821

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ