Θερμό χειροκρότημα και συγκίνηση στην παράσταση «Οι Γερμανοί ξανάρχονται»

Newsroom
Newsroom

Από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Δρώντες Επί Σκηνής»

Θερμό χειροκρότημα και συγκίνηση στην τελευταία παράσταση της κωμωδίας των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου, «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Δρώντες Επί Σκηνής», στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης, στο Ηράκλειο.

    Το κοινό που βρέθηκε στο Κηποθέατρο «αγκάλιασε» την προσεγμένη παράσταση που με κόπο και μεράκι προετοίμασε και ανέβασε στο σανίδι, η θεατρική ομάδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, μετά από ένα χρόνο δύσκολων και έντονων δοκιμασιών που ακολούθησαν λόγω του καταστροφικού σεισμού, τον Σεπτέμβριο του 2021. 

θεατρική παράσταση

     «Η θεατρική ομάδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Δρώντες επί Σκηνής», έχει καταφέρει ν’ αφήσει το αποτύπωμα της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Συγχαίρω τα μέλη της θεατρικής μας ομάδας, τόσο για το ποιοτικό αποτέλεσμα όσο και για το γεγονός ότι δεν πτοήθηκαν από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πολλοί εκ των συντελεστών της, οι οποίοι βίωσαν τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού τον Σεπτέμβριο του 2021, παρ’ όλα αυτά είχαν το κουράγιο να ετοιμάσουν αυτή την παράσταση την οποία απόλαυσαν οι δημότες μας αλλά και το κοινό του Ηρακλείου. Η δράση των μελών της θεατρικής ομάδας μας,  έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους μας για τη δύναμη της θέλησης και της συλλογικότητας, η οποία ακόμα και σε δύσκολες στιγμές μπορεί να «ανθίσει» και να δημιουργήσει «μικρά «θαύματα», δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Αρκαλοχωρίου.

    Την αγαπημένη κωμωδία σκηνοθέτησε η Λίτσα Μαρκοπούλου, η οποία κατάφερε για μία ακόμα χρονιά και μέσα σε ένα πλαίσιο δύσκολων καταστάσεων να συσπειρώσει την ομάδα παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

     Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και την οργανωτική στήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου (ΔΟΠΑΠ).

θεατρική παράσταση

θεατρική παράσταση

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ