Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Ιστιοπλοϊκός αγώνας «Απόκριες 2018»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Ιστιοπλοϊκός αγώνας «Απόκριες 2018»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διασυλλογικός Ιστιοπλοϊκός αγώνας Optimist-Laser 4.7 «Απόκριες 2018» που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης 

Με µεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός Ιστιοπλοικός αγώνας στις κατηγορίες Optimist και Laser 4.7 που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όµιλος Γαζίου Κρήτης το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου στο λιµανάκι της Παντάνασσας στο Γάζι. 

Ο καιρός ήταν ιδανικός για ιστιοπλοΐα προσελκύοντας πολλές συµµετοχές από όλη την Κρήτη, χαρίζοντας χαµόγελα σε όλους τους αθλητές και παρευρισκόµενους, δίνοντας την ευκαιρία στους µικρούς ιστιοπλόους της Κρήτης να βρεθούν όλοι µαζί. Στην κατηγορία Optimist γενική την πρώτη θέση έλαβε ο Νίκος Κοζωνάκης απο τον ΝΟΧ, τη δεύτερη θέση η Βάσω Βλαχάκη απο τον ΙΟΗ και την Τρίτη θέση ο Θωµάς Κοβατζής απο τον ΝΟΓΚ. 

Ανάµεσα στα κορίτσια πρώτη ήταν η Βάσω Βλαχάκη (ΙΟΗ) δεύτερη η Ειρήνη Μαθιουδάκη-Χαβάκη (ΙΟΑΝ) και Τρίτη η Ιωάννα Πετυχάκη (ΝΟΓΚ) ενώ στα αγόρια πρώτος ήταν ο Νίκος Κοζωνάκης (ΝΟΧ), δεύτερος ο Θωµάς Κοβατζής (ΝΟΓΚ) και τρίτος ο Παράσχος Μπίλας (ΙΟΧ). Στην κατηγορία Optimist 11χρονα κορίτσια την πρώτη θέση έλαβε η Ιωάννα Πετυχάκη από τον ΝΟΓΚ, τη δεύτερη η Έλλη Δασκαλάκη από τον ΝΟΓΚ και την τρίτη η Ελευθερία Σκουλούδη από τον ΝΟΓΚ, ενώ στα 11χρονα αγόρια την πρώτη θέση κατέκτησε ο Νικήτας Μαστοράκης από τον ΙΟΑΝ, τη δεύτερη ο Αναστάσης Παπαµαστοράκης απο τον ΝΟΓΚ και την τρίτη ο Άγγελος Νικολάου απο τον ΙΟΧ. Τέλος, στην κατηγορία Laser 4.7 την πρώτη θέση έλαβε ο Κωστής Κουκουτσάκης από τον ΝΟΓΚ, τη δεύτερη ο Γιάννης Μονιάκης απο τον ΙΟΗ και την τρίτη ο Λευτέρης Μασσάρος από τον ΙΟΑΝ. Aναλυτικά αποτελέσµατα στο www.nogk.gr. 

Το ΔΣ του ΝΟΓΚ συγχαίρει όλους τους αθλητές που συµµετείχαν και ευχαριστεί τους προπονητές, τις επιτροπές αγώνα και ενστάσεων, τις Λιµενικές Αρχές και όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης καθώς και τους χορηγούς της FoodPro (yasoulvaki, Pastarella), ζαχαροπλαστεία Σαβοϊδάκης, Super Market Χαλκιαδάκης που στήριξαν τη διοργάνωση της γιορτής της απονοµής, όπως και τους Cosmos Sport, SuperfastANEK Lines για τη συνεχή στήριξη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ